BEZ ŠTETNIH TVARI: Kad isprobate ove mirisne svijeće, nećete se vraćati klasičnima

Foto: Fairy Goods Facebook

Mirisne svijeće izvrstan su dodatak za svaki dom. Svojim opojnim mirisom svaku kućnu atmosferu mogu učiniti posebnijom. Zna to i brend Fairy Goods koji je izradu mirisnih svijeća podignuo na novu razinu. Njihove su mirisne svijeće izrađene od sojinog voska, te su zdravije i ekološki prijvatljivije.

Foto: Fairy Goods Facebook

Svijeće od sojinog voska novi su hit, a postale su popularne zbog svojih brojnih prednosti. Gore znatno sporije od parafinskih svijeća što znači da traju znatno duže. Ekološki su prijvatljive jer se rade od biljaka, ne od naftnih derivata.

Foto: Fairy Goods Facebook

Fairy Goods su inspiraciju za izradu svijeća i za ime dobili od vila. Inspirirani viklom Zvončicom, Fairy Goods proizvode svijeće koje svakome omogućuju uživanje u vilinskim maštarijama.

Foto: Fairy Goods Facebook

U ponudi Fairy Goodsa su tri neodoljiva mirisa. Vanilija je klasični miris za sve koji žele igrati na sigurno, klasična lavanda dobro će poslužiti za opuštanje, a vilinska kombinacija đumbira i limunske trave je njihova najprodavanija svijeća. U vrijeme blagdana dostupna su i posebna izdanja svijeća s odgovarajućim mirisima, kao što je miris božićnih začina ili bundeve.

Foto: Fairy Goods Facebook

Fairy Goods svijeće dolaze u veselim kombinacijama boja kojima bi vile zasigurno bile oduševljene. Svijeće dolaze u simpatičnim staklenkama koje se mogu ponovo upotrijebiti, dokazujući time svoju ekološku učinkovitost.

Foto: fairy Goods Facebook

Fairy Goods svijeće moguće je naručiti putem Facebooka. Fairy Goods svijeće su cruelty free i veganske, te su prikladne za sve kojima je stalo do dobrobiti životinja.


Komentari