Ako volite čitati knjige, onda vam treba i originalan bookmark! Sjajna ideja za obradovati knjigoljupce!

Izvor: Pupa Franca

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Zagrepčanka Matea Pavla Rajšek Hrestak je od malena znala znala da je umjetnost njen životni put, čemu svjedoči inovativni nakit kojeg marljivo izrađuje, nakon stečene diplome na studiju modnog dizajna na TTF-u u Zagrebu ubrzo je pokrenula vlastiti brend pod nazivom “Pupa Franca“, čiji nakit posebno voli i američka jazz pjevačica hrvatskih korijena Thana Alexa, koja je nedavno nominirana za Grammy.

foto:Pupa Franca

foto:Pupa Franca/fb
foto:Pupa Franca/fb

Svaki komad  ovog posebnog nakita je mali unikat, neponovljivi, jedinstveni potpis autora.

Prilikom izrade ovih prekrasnih narukvica i ogrlica, Matea sate i sate vremena provede heklajući u kombinaciji s tehnikom zvanoj makramea. Koristi isljučivo pamuk zbog njegove ugodnosti za nošenje, te podatnosti. Kada je riječ o bojama, Matea je izrazito kreativna te koristi čitav niz paleta boja koje joj omogućuju beskonačne kombinacije. Pored toga, ovi modni dodaci izrazito su mekani i udobni za nošenje.

Svoje kreacije opisuje kao ‘tradicionalno u suvremenom‘.

Osim nakita, Matea izrađuje i druge heklane predmete, poput prekrasnih ukrasnih anđela koji će biti savršen detalj svakog božićnog ugođaja, ali i lijepa uspomena!

Izvor: Pupa Franca/fb

Ako volite čitati, morate imati original bookmark!

Matea izrađuje i preslatke bookmarkove za knjige, privsjeke za ključeve i razne druge heklane predmete!

Foto:Pupa Pfranca/fb
Foto:Pupa Franca
Foto:Pupa Franca

Bajkoviti nakit ove Zagrepčanke možete pronaći na Facebook stranici Pupa Franca, te ovom webshopu 


Komentari