ADVENTIRANJE KOD KAZALIŠTA: Posjetitelje čeka bogata gastronomska ponuda, glazbeni program i zanimljiva božićna dekoracija

Foto: Press

Ove godine nas čeka drugo Adventiranje kod Kazališta, koje počinje 26. studenog i trajat će sve do 02. siječnja. Posjetitelje će ove dočekati još zanimljivija božićna dekoracija, bogat glazbeni program i slasni zalogaji kojima će biti teško odoljeti.

Živopisan prostor u centru grada koji je omeđen kazalištem s jedne strane i tržnicom s druge, ponudit će spoj dva različita elementa – umjetnosti i zabave s jedne te gastronomije s druge strane. U sredini će se zbivati prava božićna čarolija u kojoj neće nedostajati dobre zabave i ukusnih specijaliteta.

Također, dodatni povod za uživanje u adventskim radostima bit će i jedinstvena božićna dekoracija u sklopu koje će biti postavljena i velika svjetlosna skulptura s temom kazališta. I ove godine Adventiranje će se izdvojiti svojom ponudom gastro delicija koja će se posluživati na osam pozicija.

Da posjetitelji uživaju u omiljenim zimskih delicijama pobrinuti će se gastro ekipa predvođena popularnim članom žirija MasterChefa Damirom Tomljanovićem sa svojim brendom Kužinavanje te Mate Janković sa svojom Akademijom za kobasice.


Komentari