18. studeni po prvi puta je neradni dan. Donosimo radno vrijeme trgovačkih lanaca i centara u Zagrebu

Photo: Marin Tironi/PIXSEL/ Ilustracija

Ove godine, po prvi puta 18. studenog, kada obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, bit će neradni dan.

Evo kako će slijedom toga raditi trgovine i trgovački centri.

City Centre One: Svi dućani u ovome trgovačkom centru na Žitnjaku, baš kao i Jankomiru baš kao i West radit će po redovnom radnom vremenu.

Arena centar: U Areni 18. 11., svoja vrata zatvaraju jedino Fina, PBZ, javni bilježnik i Hrvatska Pošta. Ostali dućani rade kao i uobičajeno.

Avenue Mall: Za razliku od Cityja i Arene, pojedine trgovine u ovome shoping centru zatvaraju svoja vrata, a koje točno saznajte ovdje.

Supernova: Ovaj shoping centar u Buzinu radit će od 9 do 21 sat.

Pevex: U Zagrebu, Pevex radi skraćeno od 8 do 14 sati, kao i u ostalim dijelovima Hrvatske. Jedino će biti zatvoren u Vukovaru.

Kaufland:Poslovnica će raditi prema radnom vremenu za nedjelju što se razlikuje od lokacije do lokacije, a točno radno vrijeme provjerite ovdje.

Konzum: Prodavaonice ovoga trgovačkog lanca radit će skraćeno, a od kada do kada provjerite  ovdje.

Lidl: Poslovnice Lidla radit će po blagdanskom ili uobičajenom radnom vremenu ovisno o lokaciji. Neke poslovnice radit će od 8 do 14 sati, neke od 8 do 18, dok će neke raditi do 20 sati, što možete saznati ovdje.

Interspar: Neke poslovnice rade uobičajeno, a neke po blagdanskom radnom vremenu, ovisno o lokaciji, točno vrijeme stoji ovdje.

Komentari