Pod vodstvom profesora s Akademije: U tijeku su upisi za filmsku radionicu ‘Snimi svoj film – postani Hitchcock’

Pixabay

U Centru za kulturu Trešnjevka krenuli su upisi za filmsku i video radionicu pod nazivom Snimi svoj film – postani Htichcock. Radionice započinju 21. listopada i održavat će se srijedom i ponedjeljkom od 20.30. – 22.00 sati u video učionici Centra dok će se dio predavanja realizirati na ADU. Voditelj radionice je Vedran Mihletić, profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu i inicijator – utemeljitelj Odsjeka produkcije i dodiplomskog studija Produkcije pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Ova filmska i video radionica namijenjena je svim uzrastima, a program je posebno koristan srednjoškolskoj populaciji i studentima te je odlična priprema za sve koji žele upisati Akademiju dramskih umjetnosti i baviti se filmom i videom. Nakon deset teoretskih predavanja i radionica polaznici, po pripremljenim scenarijima, uz mentorski nadzor voditelja snimaju vlastiti film te ga montiraju u profesionalnom montažnom studiju. Na završnoj projekciji predstavljaju svoj rad javnosti.

Polaznici će imati priliku učiti i od različitih predavača budući da će svaka specifična tema ugostiti relevantne profesore s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu kao i renomirane autore iz profesionalne prakse.

Cijena radionice iznosi 800 kuna, uz mogućnost plaćanja u dvije rate, a polaznici koji se upišu do 11. listopada 2019. ostvaruju pravo na popust u iznosu od 30%.

Više o radionici možete saznati ovdje.

Komentari