Znate li tko je suprug omiljene voditeljice ‘Dobro jutro, Hrvatska’: Najveća joj je podrška, ali o njemu se jako malo zna

Maja Ciglenečki (Foto: Josip Moler / CROPIX)

“Ja sam Maja Ciglenečki, vodim emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i normalno je da sam svaki dan budna u 4 sata, normalno je da ne spavam tijekom dana.

Normalno je da su mi obveze u rasporedu nagurane jedna na drugu i normalno je da jedva čekam večer kad ću leći i zaspati. I idući dan sve ispočetka. Normalno je”, riječi su kojima je HRT-ova voditeljica nedavno opisala svoj tipičan radni dan.

I premda Maju Ciglenečki gledatelji od 2019. godine gledaju u ulozi voditeljice jedne od najdugovječnijih emisija u Hrvatskoj, kad je pak riječ o njezinom privatnom životu, Maja o istom ne govori baš često.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Ciglenečki (@majaciglenecki)


“Odličan je tata, sposoban i brižan”

Naime, Maja je već godinama u braku s IT stručnjakom Bojanom, a da joj je upravo suprug najveća podrška moglo se vidjeti i za vrijeme njezina sudjelovanja u showu ‘Zvijezde pjevaju’ 2022. godine gdje joj je mentor bio pjevač Stjepan Lach.

“Suprug Bojan pravi mi je oslonac, kako emotivno tako i logistički. Svaki moj nastup prati iz publike, glasno navija i tješi me kada ne ide sve po planu”, ispričala je svojedobno voditeljica za domaće medije.

Par je u braku dobio i sinove Luku i Leona, a Maja je jednom prilikom opisala i kako izgleda njihova svakodnevica s djecom. “Bojan je odličan tata, sposoban i brižan. Ravnopravni smo u roditeljskoj ulozi, trudimo se jedno drugome olakšati i obaviti sve što je potrebno. S dvoje mališana katkad je kaotično, no sve u svemu, ne možemo se požaliti”, rekla je tad.

Voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ opisala koliko radi: ‘Pa kada spavaš ženo’

 Zajedno snimili spot

Inače, iako na društvenim mrežama Maja ne objavljuje fotografije sa suprugom, zanimljivo je spomenuti kako se par prije nekoliko godina okušao u glumi snimajući spot za tamburaški bend O.S.D.S.

Riječ je o spotu za pjesmu ‘Ti si dio moga raja’ koji je snimljen prije deset godina dok su Maja i Bojan još bili u vezi.


Komentari