Žiri Supertalenta naljutio gledatelje odabirom finalista: ‘Iduće sezone zovite samo plesače’

Neki nisu zadovoljni odlukom žirija Supertalenta (Foto: Nova TV)

Još tri točke izborile su prolazak u veliko finale nove sezone showa ‘Supertalent’. Nakon napetog polufinala ispunjenog dirljivim, ali i šokantnim izvedbama, žiri u sastavu Maja Šuput, Davor Bilman, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Moskaljov odabrao je svoje favorite.

Najdramatičniji trenutak Supertalenta: ‘U takvom sam stanju šoka, ne mogu vjerovati’

Zahvaljujući Fabijanovu zlatnom gumbu, finale je najprije izborio plesni duo Crowd Control kojeg čine Sonja Bonačić i Jan Hajsok. Njihova plesna točka žiri je ostavila bez teksta. ‘Nevjerojatno, kako je ovo moguće? Što je ovo bilo?’, komentirali su članovi žirija tijekom njihova vratolomnog nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

‘Nismo razmišljali o tome, nama je bitno da odradimo svoju točku, da je dobar performans, što bude bit će. Moment kad je bila u zraku i kad je pukao zlatni gumb, ljudi će reći da je namješteno, ali baš je lijepo’, rekao je Jan nakon što su prošli u finale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Još jedna plesna točka izborila je nastup u velikom finalu, ona u izvedbi plesne skupine Jay Dance Studio. ‘Još se tresemo… Mi smo već počeli s pripremama za finale. Spremamo nešto jako, jako ludo i totalno različito. Vidimo se u finalu!’, rekao je njihov voditelj nakon prolaska u finale.

U velikoj završnici gledat ćemo i 14-godišnjeg plesača Andija Ismailija. ‘Nevjerojatno, ne mogu pronaći riječi da bih izrazio koliko sam sretan. Vrlo sam uzbuđen, imam pripremljeno nešto još veće’, rekao je talentirani Makedonac nakon prolaska u finale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Njegova točka bez riječi je ostavila sve članove žirija, a Martina je i pustila suzu. ‘Ti jesi ples, ti si utjelovljenje izvedbenih umjetnosti, ti si ono što ja kao gledatelj želim vidjeti i osjetiti. Ljepota ovog trenutka izaziva mi suze, to je bolno, ali je to je ona vrsta boli koju želiš osjetiti. Zahvalna sam ti za večerašnji nastup, ali i ono što si naučio nas odrasle’, poručila mu je.

‘Emisija se zove Supertalent, a ne Plesni talent’

Očekivano, popis finalista izazvao je podvojene reakcije kod gledatelja. ‘Nisam znala da u finale idu tri najgore točke’, ogorčeno će jedna gledateljica. ‘Znači katastrofa. Emisija se zove Supertalent, a ne Plesni talent. Leon Dominik koji je trebao proći jer je to stvarno supertalent je ispao zbog vašeg favoriziranja prema jako dosadno-umišljenim plesačima. Iduću sezonu zovite samo plesače’, poručuje razočarani gledatelj.

Uspio rasplakati nedodirljivu Martinu: ‘Ljepota ovog trenutka izaziva mi suze, to je bolno’

Ima i onih koji su jako zadovoljni trima finalistima. ‘Najbolji odabrani za finale, bravo žiri!, poručuje jedna gledateljica. ‘Slovenci, čestitam od srca, za mene ste zbilja bili najbolji večeras, zapalili ste pozornicu i sve oko sebe, a vaš ples je nevjerojatan, tolika vibra, energija i usklađenost svaka čast’, poručila je jedna gledateljica članovima plesne grupe Jay Dance Studio.


Komentari