Zbog jednog detalja: Nova TV morala ukloniti nastup mlade Splićanke iz ‘Tvoje lice zvuči poznato’

Antonia Dora Pleško (Foto: YouTube/Screenshot)

Mlada splitska pjevačica Antonia Dora Pleško u nedjelju je u showu “Tvoje lice zvuči poznato” utjelovila poznatu sugrađanku Jelenu Rozgu izvodeći njezin poznati hit “Bižuterija”.

Međutim, njezin nastup ubrzo je bio uklonjen s YouTubea, a pjevačica je sad objasnila i zašto.

“Dragi ljudi, primijetili ste kako je moj nastup bio skinut s YouTubea, kao i materijali s društvenih mreža. Zbog zahtjeva vlasnika branda čiji je logo zaštićen, bilo je potrebno zamutiti dio kostima koji je replika originalnog kostima. Hvala na podršci i idemo dalje”, napisala je Antonia Dora.

Javila joj se i Jelena

U međuvremenu, nastup je vraćen na YouTube kanal, a mlada pjevačica nije skrivala koliko je bila uzbuđena zbog ove transformacije.

“Jako sam zadovoljna, ovo mi je stvarno bila jedina želja. Rozga je Rozga! Nema nikakvih problema i jedva čekam”, izjavila je Antonia prije nastupa.


Njezina izvedba je oduševila žiri, ali i samu Rozgu koja se naknadno javila na Instagramu te uz snimku Antonijinog nastupa kratko poručila: “Bravo”.

Antonia Dora Pleško oduševila izvedbom velikog hita Jelene Rozge: ‘Ja nju čak nisam niti vježbala’

Nisu svi bili impresionirani

Međutim, da nisu svi bili impresionirani njezinom transformacijom svjedoče i komentari na društvenim mrežama u kojima su neki gledatelji kritizirali izvedbu mlade pjevačice, ali i samu masku.

“Jelenu je teško kopirati a meni osobno ovo je zvučalo grozno, kao neka parodija”, “Loše i to jako, previše je pjevala kroz nos i Jelena je vrckava a ovo daleko od toga”, “Dobra je bila, ali nije glas ka u Jelene. Jelena je jedna jedina, ona ima specifičan glas. Na momente je ubola u Jelenin glas, ali ne sve”, pisali su gledatelji.

“Maska užas, Rozga nema takav nos. Ove godine su maske koma, nitko ne liči na onoga koga glumi”, “Katastrofa. Da nije kroz nos još bi bilo i dobro”, “Rozgu je teško imitirati”, “Ni blizu, ni nastup ni glas, a o izgledu da ne pričam”, neki su od komentara.


Komentari