(VIDEO) MOŽE LI BEZOBRAZNIJE? Lana Jurčević snimila sramotni komentar žene: Odmjerila ju od glave od pete pa bez srama izrekla ove riječi

Foto: Screenshot

Pjevačica i poduzetnca Lana Jurčević prije nekoliko je dana nastupila na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Kako je objasnila u opisu objavljenog videa, obožavatelji joj često dijele razne poklone. Ponekad je to u obliku ručno izrađenog nakita, koji joj je poklonila jedna djevojčica, a nekad su oni malo drugačije prirode.

“Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali”, napisala je Lana uz video u kojem je u pozadini jedna prolaznica uhvaćena kako komentira njen fizički izgled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

“Kako je debela”, može se pročitati s njenih usana. Izjavu je upotpunila izrazom lica gađenja, a Lanu nije mogla prestati odmjeravati.

“Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima  – nikad ne znate što stoji iza toga. A i prema njoj”, zaključila je Lana pozvavši na dobrotu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjećamo, Jurčević je sama još prošle godine govorila o tome kako je dobila na kilaži, ali i što misli o tuđim komentarima vezanima uz njenu težinu. “Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… I, iskreno, ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži”, rekla je.


Komentari