UDANA, A ŽIVI KAO DJEVOJKA: Suzana Mančić otkrila kako izgleda brak s grčkim biznismenom

kFoto: Instagram

Veza na daljinu, mnogi će reći, jednostavno ne može uspjeti, no da tome nije tako dokazuje i bivša loto djevojka, 64-godišnja voditeljica Suzana Mančić, koja posljednje tri godine živi u braku na daljinu.

Upravo njen brak s grčkim biznismenom Simeonom tako funkcionira u posljednje vrijeme, pvenstveno zbog poslovnih obaveza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)


O svom braku i kako on funkcionira te zašto kaže da živi kao djevojka, otkrila je u razgovoru za srpski Kurir.

“Sa Simeonom sam tri godine u sretnom braku i ništa ne bih mijenjala. On je non-stop u poslu, oboje smo radoholičari i zbog toga ga moram pratiti i putovati više tamo nego što on dolazi u Beograd. Kao što sam vezana za Srbiju, on je za Grčku i mi se razumijemo i dobro funkcioniramo. On me je tjerao da se preselim kod njega još odavno, ali ne znam bih li to mogla. Ovako smo navikli, a ako se dogodi da se javi potreba za nekim promjenama, tako će i biti”, kazala je bivša Loto djevojka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

S druge strane, dodaje kako to ne utječe na njihov odnos.

“U Srbiji sam napravila karijeru, tu su mi kćerke, obitelj, prijatelji i poslovi, tako da mislim da ne bih bila spremna otići i da mi sve to bude na distanci. Bez obzira na to što smo često razdvojeni, to ne utječe loše na naš odnos. Udana sam, a živim kao djevojka! Volim se tako šaliti”, ispričala je Suzana za srpski medij.


Komentari