U rodnom Sinju dočekana poput kraljice: Prvoj pobjednici Superstara priredili spektakl

Hana Ivković je u Sinju dočekana poput prave zvijezde (Foto: Paun Paunović/CROPIX)

Nakon što je osvojila titulu prvog hrvatskog Superstara, 17-godišnja Hana Ivković u rodnom je Sinju dočekana poput prave zvijezde. Brojni su se građani okupili na Trgu dr. Franje Tuđmana te ovacijama dočekali pobjednicu prve sezone RTL-ova glazbenog showa.

Hana je pobjednica Superstara, pršti nezadovoljstvo: ‘Da mi je znati koju vezu ima u žiriju’

‘Hvala vam na svakom glasu! Sinj je prvi’, poručila je razdragana Hana s pozornice postavljene na glavnom gradskom trgu. Gradske vlasti su se za ovu priliku doista ‘isprsile’ – vatromet, besplatno vino, uštipci, sinjske mažoretkinje i lokalni bendovi upotpunili su slavlje u Haninu čast.

‘Naše dite Sinja’

Miro Bulj i Hana Ivković (Foto: Paun Paunović/CROPIX)

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj cijeli je doček prenosio uživo na Facebooku. Nakon što je dočekao Hanu i njezine roditelje, zajedno su se popeli na pozornicu i pozdravili prisutne. ‘Ja sam ponosan što sam gradonačelnik grada Sinja. I kad vidim koliko vas je dočekalo našu divojku, naše dite Sinja, onda nam je srce ne znam di. Nemam riječi’, poručio je Bulj, a zatim je Hana otpjevala nekoliko pjesama.

Show program u Sinju u čast Hanine pobjede (Foto: Paun Paunović/CROPIX)

Osim titule pobjednice prve sezone RTL-ova showa Superstar, 17-godišnja Hana osvojila je i novčanu nagradu od 50 tisuća eura. Nedugo nakon pobjede u velikom finalu, otkrila je što će učiniti s osvojenim novcem.


‘Vraćam nagradu definitivno u glazbu’

Hana Ivković nije skrivala oduševljenje dočekom u Sinju (Foto: Paun Paunović/CROPIX)

‘Vratit ću ih u glazbu odakle su i potekli. Vraćam nagradu definitivno u glazbu’, rekla je Hana za RTL. Dodala je i da se veseli povratku u rodni Sinj, ali i da će joj teško pasti odvajanje od kandidata i drugih članova ekipe s kojima je živjela i radila posljednjih mjesec dana.

Hana je priznala i da se veselila superfinalu, ali ne toliko zbog novčane nagrade, već zbog prilike da još jednom otpjeva pjesmu svog najdražeg izvođača – Lady Gage. Naime, prvu njezinu pjesmu je pjevala u polufinalu pa je još jednu, po uputama produkcije, ostavila za slučaj da se plasira u superfinale, što se na kraju i dogodilo.

Otkrila na što će potrošiti lovu: Hani je pobjedom u Superstaru ‘kapnulo’ 50 tisuća eura


Komentari