U obitelj Marijane Batinić pristižu čestitke: ‘Još se sjećam molitve koju sam izgovarala’

Marijana Batinić (Foto: Instagram)

U obitelj RTL-ove voditeljice Marijane Batinić ovih dana pristižu brojne čestitke i lijepe želje. Naime, kako je 43-godišnjakinja otkrila putem Instagrama, njezina starija kćer Ena imala je prvu pričest.

Povodom posebnog dana djevojčice, ponosna mama objavila je nekoliko obiteljskih fotografija i dirljivu posvetu svojoj prvoj kćeri.

“Naša velika cura primila je prvu svetu pričest, a mala cura se nije htjela fotkati. Ne znam je li vama tako, ali meni se čini da je moja prva pričest bila prije 10 godina, a ne 35. Još se sjećam molitve koju sam izgovarala s ambona”, poručila je voditeljica uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Matejem Pašalićem i njihovom prvopričesnicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)


Pratitelji uputili brojne čestitke

“Čestitke Eni, i ponosnim roditeljima”, “Iskrene čestitke ciloj obitelji, posebno predivnoj Eni”, “Čestitke povodom svete pričesti djevojčici i roditeljima”, “predivni ste svi troje, čestitamo”, samo su neki od komentara ispod Marijanine objave.

Inače, osim fotografije na kojoj pozira u društvu supruga i kćeri, dugogodišnja RTL-ovka s pratiteljima je podijelila i onu na kojoj joj društvo prave sestra Karla i brat Darko kojeg nemamo priliku često vidjeti.

Za Karlu pak, Marijini obožavatelji godinama već ističu da nevjerojatno nalikuje svojoj starijoj sestri s kojom je jako povezana pa se i nerijetko može vidjeti u objavama na njezinim društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Marijana Batinić fanovima otkrila neočekivano: ‘Žena za sva vremena, sve ti ide’

Stroga mama

Podsjećamo, Marijana Batinić se u siječnju 2015. godine u tajnosti udala za tadašnjeg dečka Mateja Pašalića, a ubrzo iza vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kćerkica Ena.

Obiteljsku idilu sredinom rujna 2020. godine upotpunilo je rođenje njihove druge kćeri, malene Roza, a voditeljica je jednom prilikom iskreno priznala da je stroga mama.

“Otkad imam djecu jako puno plačem. Jako je to teško. Ali njih često rasplačem! Stroga sam kao mama”, kazala je Splićanka svojedobno za domaće medije.


Komentari