Tamara iz Braka na prvu zaintrigirala gledatelje otkrićem o vjenčanju s Filipom: ‘Čudno je i smiješno’

Tamara i Filip (Foto: RTL)

Natjecateljica showa Brak na prvu, Tamara Razum, oglasila se na svom Instagram  o svom vjenčanju s Filipom Belićem.

Kako je kraj sociološkog eksperimenta blizu, a Tamara je odlučila s pratiteljima na društvenoj mreži podijeliti intrigantan detalj, koji daje naslutiti ishod njenog odnosa s Filipom.

“15.05. Sretna godišnjica braka. Moram reći jako zanimljiv datum.  Moje sudjelovanje u ovom eksperimentu je bilo skroz neplanski i neočekivano.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Razum (@tami_movement)


‘Tako je ispalo’

“Čudno i smiješno je kako se sudbina zna posložiti i tako je ispalo da je moja/ naša svadba bila održana na dan 30. godišnjice braka mojih roditelja. Sve je valjda kako mora biti, a kako će sve završiti… još malo ćemo gledati”, napisala je Tamara uz fotografiju s vjenčanja.

U komentarima su se javili brojni gledatelji RTL-ove emisije ‘Brak na prvu’ koji su iskreno dali do znanja kako se nadaju da će Tamara i Filip završiti zajedno.

“Predivan ste par. Radi vas samo i gledam. Da ih dočekate još puno u zdravlju i ljubavi”, “Ja navijam za vas ,samo zbog vas gledam. Ako te ovaj Filip ne oženi, ja ću poludjeti. Rođeni ste jedno za drugo, rođeni. Navijam za vas”, “Najbolji par! Najzanimljiviji i zračite preko ekrana”, “Predivni ste kao par”, neki su od komentara gledatelja.

Psihologinja razotkrila eksperte iz ‘Braka na prvu’: ‘Lažno se predstavljaju radi para’


Komentari