Svi su se okretali: Poznata HRT-ovka prošetala Zagrebom u mnogima omraženom komadu odjeće

Uršula Tolj (Foto: Josip Moler / CROPIX)

I ove subote brojni poznati Hrvati prošetali su središtem Zagreba. Sunčani dan mnogi su tako iskoristili za kavu na otvorenom, a najpoznatijom špicom u Hrvatskoj i ovaj su se vikend prošetale razne modne kombinacije.

Jedna od onih koje su fotografi uhvatili u centru Zagreba bila je i HRT-ova urednica i voditeljica Uršula Tolj koja je dobro raspoložena uživala u društvu prijatelja.

Međutim, pažnju je Uršula ovaj put ukrala svojom odjevnom kombinacijom koja je plijenila pozornost prolaznika.

Uršula Tolj za šetnju špicom dojenula mnogima omražene traperice (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Outfit samo za hrabre

Naime, za sunčanu kavu u središtu metropole 51-godišnjakinja je odjenula mnogim ženama omražena traperice niskog struka koje su dodatno naglasile njezinu vitku liniju.

Tamnoplave traperice ‘boyfriend’ kroja kombinirala je sa svjetloplavim prslukom i popularnim modelom tenisica dok je cjelokupni outfit zaokružila torbicom u istoj boji i sunčanim naočalama.

Inače, iako je prošle godine proslavila okrugli 50. rođendan, Uršuli bi na izgledu pozavidjele i mnogo mlađe kolegice, a HRT-ova voditeljica je jednom prilikom otkrila tajnu svoje zavidne figure.


HRT-ovu voditeljicu isprovocirao detalj vezan uz popularni show: ‘To je tvoja sramota’

Uršula Tolj u šetnji Zagrebom (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Vježba dva puta tjedno

“Vježbam redovito, dva puta tjedno, koliko mogu odlazim u šetnju, hodanje mi u zadnje vrijeme više odgovara od vožnje biciklom iako i to volim, ne prejedam se, ne jedem kasno navečer i noću i trudim se da je to koliko-toliko zdravo”, kazala je svojedobno za domaće medije te zaključila:

“Imam sreću da jako volim voće, pa i povrće”.


Komentari