‘SVE ME NA SVIJETU MOŽETE PITATI, OSIM TOGA’ Jacques Houdek progovorio o komentarima na svoj račun, ali i jednom traču

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Jedan od omiljenih domaćih pjevača Jacques Houdek (41) gostovao je u emisiji ”Zdravlje na kvadrat” u kojoj je progovorio o stilu života, kako se nosi sa stresom, ali i komentarima javnosti i šalama na svoj računa.

Otkrio je i kako je to biti Jacques. ”Ponekad uzbudljivo, ponekad frustrirajuće, ponekad jako veselo. Kao i svim drugim ljudima. Ja sam samo jedan čovjek od krvi i malo više mesa. Sad imam već i neko životno iskustvo, dovoljno godina i nisam sad više neki mulac koji nije naišao na prepreke u životu”, kaže.

Osvrnuo se i na ružne komentara na društvenim mrežama koje dobiva na račun svoga izgleda. Kaže da ih sve čita.

”Kako ih ne vidjeti? Ali nikad nisam imao problem. To i nisu neki ljudi koji prate ono što ja radim niti je njima bitno. Oni samo vide činjenicu da je Jacques debeo. Prebolite to i nastavite sa svojim životom”, poručio je hejterima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek)

Otvoreno je progovorio i tome da je debljina njegova životna borba. ”Uvijek tražiš rješenje i nikad ne odustaješ tražiti rješenje. Svaki normalan i racionalan čovjek želi biti bolji, poraditi na sebi na sve moguće načine, profesionalno, privatno, fizički, psihički. Ja vjerujem da svi dajemo od sebe najbolje što možemo. Tako da je apsolutno to nešto što je moja životna borba, što nikad neću pustiti”, objasnio je pjevač i ušutkao glasine o tome da je u nekom trenutku otišao i na podvezivanje želuca. Kaže da to nije točno.

”Zašto se drugi stresiraju oko moje težine, ne znam. Ja sam sebi neke dane jako zgodan i sladak, neke dane malo manje. Nekad se pogledam u ogledalo pa se pitam što sam si to učinio, a nekad sam si okej. Racionalan sam čovjek. Znam da je to nešto na čemu moram raditi. Neću od toga nikad odustati. Hoću li uspjeti? Ne znam, nema garancije”, iskreno priča Jacques, a onda poslao jasnu poruku svima koji ga pitaju koliko ima kilograma.

”Ima jedan super vic. Jacques teži savršenstvu, a znamo što je savršeni oblik u prirodi. Uvijek kažem da tu tajnu nosim u grob i da me se sve na svijetu može pitati, osim te brojke”, kaže pjevač.


Komentari