‘SVAKI PUT STIŠĆE U PRSIMA’ Marijana Mikulić o sinu s poteškoćama: ‘Nakon procjene sam potonula’

Marijana Mikulić (Foto: Instagram/Marijana Mikulić)

Glumica Marijana Mikulić u posljednjoj je Instagram objavi progovorila o napretku sinčića Jakova koji ima poteškoće u razvoju.

“Svaka nova institucija znači novu obradu od strane niza stručnjaka, da bi se dobio neki uvid i timski zaključak. Različita mjesta različita vrsta rehabilitacije – zato više mjesta. Ali svaka nova procjena je ogroman stres za mene, napor za njega, jako često suze, moje, njegove. S druge strane empatije nekad manje, nekad više”, započela je glumica

“Ali proces je svejedno svaki put bolan. Iako sam već prilično došla do stupnja – ok i to smo odradili, idemo dalje. Svaki put stišće u prsima, grč u želucu. Napredak vidljiv, ali sve procjene idu u istom, plavom smjeru. Većinu dana se držim, želim to gledati kao dar, postoji razlog zašto baš on, zašto baš ja. Uostalom ima ljudi kojima je puno teže, u svakom smislu”, nastavila je.

Foto: Screenshot/Instagram/Marijana Mikulić

Ali svejedno, evo, nakon današnje procjene sam potonula. Sutra će biti bolje, sigurna sam. Ali danas je baš težak dan. Šaljem ljubav svim plavim mamama ma gdje bile, i grlim vas toplinom tisuću sunaca, znam da vam treba”, zaključila je Marijana.


Komentari