Poznati Hrvat o pobjedniku The Voicea: ‘Kad se rodio, doktori su se zabrinuli’

Martin Kosovec osvojio je dosad brojne gledatelje (Foto: Dario Njavro/HRT)

Pobjeda Martina Kosovca u četvrtoj sezoni showa ‘The Voice’ oduševila je brojne gledatelje, ali i one koji nisu vjerno pratili popularnu HRT-ovu emisiju. Među potonjima je i poznati stand up komičar Vlatko Štampar koji je talentiranom pjevaču posvetio jednu od svojih duhovitih objava na Facebooku.

Malom Sinatri iz Španskog već se nudi glazbena legenda: ‘Imam za njega dvije fenomenalne pjesme’

‘Martin Kosovec. Wow. Nisam pratio emisiju, danas pogledao sve njegove izvedbe. Wow’, započeo je Štampar.

‘Taj mali kad se rodio doktori su se zabrinuli jer su mislili da ne plače. Plakao je – samo je predobro zvučalo. Doktoru su nekontrolirano zasuzile oči, a sestre u bunilu digle table s desetkama. Taman kad su krenuli prerezati pupčanu vrpcu – skužili su da je to zapravo kabel od mikrofona’, napisao je, a njegova je objava u kratkom roku zaradila više od tisuću ‘lajkova’.

‘Meni se čini kao neka reinkarnacija. S osamnaest takav stav i nastup, to nije baš stvarno’, komentirao je jedan Štamparov pratitelj. ‘Sjaj u temi, dečko je čudo’, dodala je jedna pratiteljica.

‘Zaustavio si vrijeme’

Na društvenim mrežama se nakon pobjede oglasio i Martinov otac Mladen Kosovec. ‘Jesi, pobijedio si, zasjao u tami. Ti si pjevač. Nitko nikada neće shvatiti šta je u tvojoj glavi zazvučalo onako iskonski osim tebe. Zaustavio si vrijeme, zasjao baš onako kako treba’, napisao je na Facebooku ponosni otac.

Martin Kosovec (Foto: HRT/Screenshot)

‘Čestitke! Genijalan je!’, komentirala je poznata glazbenica Amira Medunjanin. ‘Tatino dete! Čestitam!’, napisao je pjevač Đani Stipaničev, inače također poznat po impresivnoj izvedbi pjesme ‘Tvoja zemlja’ koju je Martin otpjevao prije nekoliko tjedana u prvoj live emisiji.

Podsjetimo, Martin je u finalu premoćno pobijedio – od nešto više od 130 tisuća glasova, osvojio je njih čak 88.504. Pobjeda mu je donijela ugovor s izdavačkom kućom Universal Music Group te novčanu nagradu od 25 tisuća eura.

Pobjednik The Voicea oduševio skromnom objavom: ‘Imaš jedan duhoviti odmak’


Komentari