Ovo je možda najveći hit na Dori: Evo kako zvuči prva pjesma Martina Kosovca

Martin Kosovec.(Foto:Screenshot/HRT)

Završilo je drugo polufinale ovogodišnje Dore, u kojem je svoje pjesme predstavilo 12 izvođača, od kojih se njih osam plasiralo dalje.

Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim, Alen Đuras – A Tamburitza Lullaby, Damir Kedžo – Voljena ženo, Lara Demarin – Ne vjerujem ti, Natalie Balmix – Dijamanti, Vatra – Slatke suze gorka ljubav, Marcela – Gasoline, Boris štok – Can We Talk.

Maštarija

Za mnoge  gledatelje vrhunac večeri nije bila neka od pjesama koje su se natjecale već veliko iznenađenje u drugoj polufinalnoj večeri. Naime, svoju prvu pjesmu premijerno je izveo pobjednik glazbenog showa The Voice Martin Kosovec. Pjesma se zove Maštarija.

 

‘Treba biti promišljen’

Igor Jurilj glazbeni je novinar od 2007. godine, a pored toga i nagrađivani filmski kritičar. Za Zagreb.info otkrio je nedavno predviđanja za daljnju glazbenu karijeru Martina Kosovca.


”Ono što slijedi dalje ovisi o njemu i njegovim interesima, ali i obuzdavanju zanosa, jer dobiti takvu pozornost s 18 godina može biti vrlo riskantno.

Vjerujem da uz dobar tim i dobre diskografske ponude i dobar odabir pjesama Martin može napraviti zanimljivu karijeru ako ne srlja u nepoznati teritorij.
Treba biti promišljen da ne dođe do zaborava ili da ne završi u kutcima kavana ili kafića, što bi bilo šteta za jedan veliki glazbeni kapacitet poput njega, istaknuo je Jurilj.

 


Komentari