Bivši nogometaš Severini slao nezgodne poruke: ‘Kupio sam nedavno jahtu’

Severina (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

Nakon što je srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno napala Severinu na društvenim mrežama zbog Srebrenice oglasio se u medijima i Karleušin suprug Duško Tošić.

Čini se da sportaš želi staviti na kraj svim tračevima koji su u posljednje vrijeme zaživjeli. Naime srpski kurir prenosi poruke koje je Tošić slao Severini putem društvenih mreža.

On je pak odlučio sve javno pojasniti pa je u izjavi za srpski Kurir, koji je objavio poruke, rekao da je kontaktirao Severinu kako bi mu pjevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Tvrdi da su mu bliski prijatelji predložili da angažira upravo Severinu.

“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu te sam htio organizirati proslavu povodom toga. Moji prijatelji iz WhatsApp grupe predložili su da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao”, rekao je Tošić za Kurir.

Duško Tošić. (Foto: Instagram)

Bivši srpski profesionalni nogometaš također je po prvi put progovorio o razvodu od Karleuše.


“Pokušavamo preko odvjetnika dogovoriti sporazumni razvod braka. Na tu temu smo održali nekoliko sastanaka, koji sum nažalost, završili neuspješno. I dalje pokušavam izbjeći razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, osobito za našu djecu. Nadam se da ćemo u narednom periodu dogovoriti sporazumni razvod braka, što je u interesu svih”, otkrio je sportaš za Kurir.


Komentari