Bivša predsjednica pokazala kako je izgledala prije 15 godina: Promjena je ogromna

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Instagram)

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovića na svom je Instagram profilu pratitelje podsjetila da je prošlo 15 godina otkako je Hrvatska ušla u NATO savez.

“Prije točno 15 godina imala sam čast kao hrvatska veleposlanica u SAD-u položiti hrvatski instrument ratifikacije Sjevernoatlantskog ugovora, čime je Hrvatska postala članicom NATO-a. Nakon obrane naše slobode, Hrvatska je time dugoročno ojačala svoju sigurnost u savezu demokracija”, napisala je Grabar Kitarović.

Uz objavu priložila je i fotografiju ceremonije u kojoj je sudjelovala, te u kojoj izgleda poprilično drukčije nego danas. Osim što je, naravno, vidno mlađa, Kolinda je tada imala i drukčiju frizuru te figuru te modni stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)


Kolinda Grabar-Kitarović tada nije bila predsjednica, već hrvatska veleposlanica u SAD- više nije aktivna u političkom svijetu, no često ipak objavljuje trenutke iz svoje političke karijere. Među njenim čestim objavama su i fotografije na raznim društvenim događanjima.

Bivša predsjednica posljednjih mjeseci ističe se vidno vitkijom figurom te joj pratitelji često poručuju da nikad nije bolje izgledala.


Komentari