S Martinom se stalno svađa, a vi ga najviše volite: Ovo je član žirija o kojem svi pričaju

Žiri showa Supertalent (Foto: Nova TV)

Jubilarna, deseta sezona popularnog showa Supertalent se bliži svome kraju pa smo vas tim povodom na našoj Facebook stranici upitali – tko je, po vašem mišljenju, najobjektivniji član žirija Supertalenta?

Davor Bilman je odnio uvjerljivu pobjedu. Štoviše, u prvih stotinu komentara samo se dvaput spominje Maja Šuput te jednom Martina Tomčić Moskaljov. Zanimljivo, Fabijana Pavla Medvešeka po pitanju objektivnosti (zasad) nije spomenuo nitko.

Žiri Supertalenta naljutio gledatelje odabirom finalista: ‘Iduće sezone zovite samo plesače’

‘Vrijedan čovjek, pošten, pravedan, respektabilan. Ima i smisao za humor i smisao za emociju. Ima sve’, piše jedna gledateljica o Bilmanu. ‘Davor Bilman! Čovjek se uopće ne uklapa u ostatak ekipe’, dodaje druga gledateljica. ‘Davor, jedino što treba imati razumljivije komentare’, sugerira treća.


Iako ga gledatelji smatraju najobjektivnijim, upravo Bilman najčešće ulazi u sukobe s ostalim članovima žirija. Primjerice, prije nekoliko se tjedana pred kamerama sukobio s Martinom, a reagirala je i produkcija. Komentirajući nastup mažoretkinje Andree Kočić, oboje su demonstrirali ‘kratki fitilj’ u međusobnoj komunikaciji. ‘Riješite to u eteru’, rekao im je jedan od producenata.

‘Ono što ona sebi dozvoljava…’

‘Ja sam na samom početku nastupa pomislila ajme, cool, sad ću prvi put gledati uživo mažoretkinju, a da nije skupina. Moram priznati, kako je nastup išao dalje, malo mi je to počelo faliti toga da nema skupine’, rekla je Martina.

‘Samo bih rekao kolegici da je težina figure jednaka ako je radiš sama ili u grupi, ali dobro, to moram njoj reći i malo kasnije’, dodao je Davor. ‘To slobodno možeš reći i nasamo, ne moraš komentirati javno moje iskaze, kao što ne komentiram ni ja tvoje’, oštra je bila Martina.

Žiri Supertalenta u vatrenoj raspravi (Foto: Nova TV)

‘Ali to ti je dokaz da te pratim i uvažavam što ti kažeš’, pomirljivo je rekao Davor. Nakon što je kandidatkinja prošla u sljedeći krug natjecanja te napustila pozornicu, rasprava između Davora i Martine se nastavila.

‘Jel ti znaš što si ti meni jučer rekla?’, rekao je Davor, a Martina mu je odgovorila: ‘Ti nisi dovoljno inteligentan da to uopće shvatiš. Ući ćemo u nešto što se neće tebi sviđati’, odbrusila je.

‘Ja moram samo reći da nije uopće bila tako velika situacija’, pokušao je strasti smiriti Fabijan. ‘Ok, kažem, dozvoljavam da osmi put nije, ali znaš, natoči se čaša’, rekla je Martina Maji koja je također pokušavala smiriti situaciju.

Davor je tada rekao producentima koji su izišli na pozornicu: ‘Mene sad zanima, jeste vi ćoravi ili se pravite ćoravi? Ono što ona sebi dozvoljava, pričanje, ona je najpametnija!’.

Maja mu zaprijetila noktima

Maja Šuput i Davor Bilman u žestokoj raspravi (Screenshot: Nova TV)

U epizodi emitiranoj prije nekoliko tjedana posvađali su se Bilman i Maja Šuput. Bilman je, naime, prekinuo Maju koja je komentirala nastup osebujnog performera Bruna Tomašića. ‘Od svih budalaština koje si dosad ovih godina izveo…’, započela je Maja, no Davor joj nije dopustio da završi rečenicu.

‘Pa čekaj da kažem, pa nemoj mi, šuti!’, uzrujano je rekla Maja. ‘Ja mislim da se on samo došao našaliti, on nije došao proći, neki su se smijali i to je to’, dodala je, a Davor joj je po treći put upao u riječ.

‘Ma ne ulijeći mi u rečenicu, podrapat ću te ovim noktima!’, proderala se Maja Šuput. ‘Ja sam samo htio dati opasku na Martinin komentar’, započeo je Davor, ali ga je Maja prekinula. ‘Ali ja sam sad davala opasku, nisam stala, udisala sam zrak! Pa ajde reci, ajde, uf!’, rekla je vidno uzrujana.

Čini se da gledatelji vole upravo to što Bilman kolegama nerijetko upada u riječ, a onda i gorljivo brani svoje stavove o natjecateljima.

Najdramatičniji trenutak Supertalenta: ‘U takvom sam stanju šoka, ne mogu vjerovati’


Komentari