Rijetki bi ga danas prepoznali: Ovako je Alen Bičević izgledao na početku glazbene karijere

Alen Bičević (Foto: Nova tv/Screenshot)

Frontmen grupe Joy Alen Bičević jedan je od natjecatelja nove sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ koja je sinoć krenula na Novoj TV. U prvoj epizodi Alen se transformirao u Tonyja Cetinskog, a njegova izvedba pjesme ‘Od milijun žena’ u potpunosti je raspametila članicu žirija Renatu Končić Mineu koja se za vrijeme iste i rasplakala.

Alen Bičević kao Tony Cetinski (Foto: Nova TV)

Nekad je izgledao drugačije

I dok je Alen za svoj sinoćnji nastup dobio same pohvale, kako žirija tako i gledatelja pred malim ekranima, ovo nije prvi put da pjevača gledamo u jednom televizijskom formatu. Naime, sada već davne 2015. godine, Bičević je sudjelovao u glazbenom showu ‘The Voice’ gdje mu je mentor bio upravo Tony Cetinski.

Alen je u showu ostao do polufinalne emisije, a neke od pjesama koje je tada izveo su: ‘Jesen u meni’, ‘Ti si mi u krvi’, ‘Utorak’ i ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’.

‘Uživao sam, nemoguće je doći u ovakav show, a ne uživati. Ovdje vlada pozitivna energija… Kad sam se prijavljivao, nisam mislio da ću doći do polufinala, neki osjećaj mi je govorio da ću daleko dogurati, ali nikako do polufinala’, izjavio je nakon ispadanja.

Nije mogla suspregnuti suze: Minea se zbog jedne stvari rasplakala pred kamerama


Inače, pobjedu u prvoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ odnijela je mlada splitska pjevačica Antonija Dora Pleško koja se transformirala u Mišu Kovača. Osim navedenih, gledateljis u imali priliku vidjeti i plesača Luciana Plazibata kao Kylie Minogue, pjevačicu Antoniju Šolu kao Vojko V, pjevača i radijskog voditelja ToMu kao Tomu Zdravkovića, pjevačicu Miu Negovetić kao Arianu Grande, glumca i glazbenika Farisa Pinju kao Doris Dragović te glumicu Mariju Kolb kao Shakiru.


Komentari