Prvi intervju s novim Gospodinom Savršenim: ‘Očekujem puno zabave, putovanja i romantike’

Od 21. ožujka u 21.20 sati na RTL-u počinje treća sezona popularnog showa ‘Gospodin Savršeni’, a novi neženja spreman je na najveću avanturu svog života.

Dosad je o Gospodinu Savršenom poznato da je veliki džentlmen, jako snažan i ugledan doktor fizike, a voditeljica Antonija Blaće opisala ga je ovako: „Ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka poželjela za zeta!“ Kako bi ga gledatelji bolje upoznali i prije početka showa, Gospodin Savršeni odlučio je odgovoriti na neka najvažnija pitanja. Zašto se prijavio u show, što od njega očekuje i kako zamišlja svoju idealnu partnericu i vezu – otkrio je u intervjuu za RTL.

Kako ste se odvažili na avanturu zvanu ‘Gospodin Savršeni’?

Znate kako kažu da moraš biti malo lud da bi bio dobar znanstvenik, pa ovaj moj potez to očito dokazuje. Šalu na stranu, odlučio sam malo prodrmati svoj život i odvažiti se na nešto drugačije. Oduvijek sam volio pogledati dobar reality i nervirale su me predrasude prema ljudima koji se odvaže na tako nešto. ‘Gospodin Savršeni’ bio je prvi reality koncept u kojem sam prepoznao sebe i jednostavno mi se počela javljati ideja da bih upravo ja mogao biti jedan od kandidata.

Što očekujete od showa?

Očekujem puno zabave, putovanja i romantike. Drago mi je što ću se izbaciti u potpunosti iz zone komfora i još bolje upoznati sebe. Očekujem i da ću razbiti neke predrasude o znanstvenicima i profesorima koje vladaju u našem društvu, ali isto tako i o ljudima koji ljubav odluče tražiti pred očima javnosti. Očekujem da ću upoznati 20 potpuno različitih karaktera s kojima ću podijeliti divne trenutke. A nadam se da će se među njima pronaći ona jedna s kojom se vidim i u stvarnom svijetu i da će završetak ‘Gospodina Savršenog’ biti samo početak naše priče.

Što prvo primijetite kod žena?

Nemam svoj tip žene tako da ne mogu reći što je ono nešto prvo što primijetim… Bitno mi je da se u tom prvom susretu zapali neka barem mala iskra, da me nešto zaintrigira da je poželim bolje upoznati. A onda su najvažniji karakter i razgovor. Već prvi dulji razgovor kod mene izazove ili to da se još više zainteresiram ili da shvatim kako smo potpuno različiti i da jednostavno ne odgovaramo jedno drugome. Najviše me privlači da se žena osjeća zadovoljno i ostvareno i da zna što želi od života.

Što vas privlači ili odbija kod djevojke?

Privlače me skromnost i samopouzdanje, a izrazito me odbijaju umišljenost, bahatost i neiskrenost.

Kako bi izgledao vaš savršen spoj?

Savršen spoj je onaj koji se nikako ne završava jer ne možemo prestati pričati do ranih jutarnjih sati. Uključuje i prvi poljubac i puno smijeha, zagrljaja i dodira… Ukratko, onaj spoj koji ne želite da ikada završi.

Što smatrate idealnom vezom?

Temelji idealne veze su povjerenje, kompromis i poštovanje. Ključ za održavanje veze je potpuna iskrenost u svakom trenutku, izražavanje svih strahova i problema. Bitno je da se problemi uvijek rješavaju razgovorom i kompromisom i da se nema nikakvih tajnih očekivanja od partnera.

Koje su vaše nesavršenosti?

Jako sam tvrdoglav i teško prihvaćam kritike na svoj račun. Generalno smatram da nisam lagan karakter i da treba imati dosta strpljenja sa mnom.


Komentari