Preminuo omiljeni Zagrepčanin: ‘Dragi Roca, druže s godine, ne mogu vjerovati da te više nema’

Ivan Roca (Screenshot: YOuTube/HRT)

Preminuo je Ivan Roca, 52-godišnji Zagrepčanin, poznat po bavljenju bioterapijom zadnjih 20-ak godina. Prije toga, Roca je bio angažiran kao režiser i producent u filmskoj industriji, a snimao je i glazbene spotove za Ninu Badrić, Gibonija, Laufer…

Vijest o njegovoj smrti na društvenim mrežama objavio je njegov prijatelj Ivan Selečić, a njegovu objavu prenijeli su mnogi koji su voljeli Rocu.

“Roca je imao hrpu talenata i kapaciteta, a i kapaciteta da ostvari talente, bila to umjetnost, duhovnost, biznis, u što god da ga baciš i gdje god, u Maroko, u Zagreb, na Vis, u Tajland, ostavit će iza sebe dobre stvari i dobar trag.

Zračio lakoćom

A osim svega ovoga što je vidljivo i što ostaje za njim, neki moj najupečatljiviji i dojam o Roci je da je bio baš drug, pun podrške, koji te vidio, znao te podržati, ohrabriti pa i mobilizirati na način da mu povjeruješ, čak i kad ne vjeruješ sam sebi.

Mogao je zračiti nekom lakoćom i lepršavosti koja je bila prijelazna. Toga sam srećom bio svjestan i prije pa sam mu to ipak rekao na vrijeme. I želja za dijeljenjem – sve mu je imalo više smisla kad bi dijelio, od kave do Krabija, dodđ, ajmo, nesto. Plenty for all.


Dragi Roca, druže s godine, s tuluma, iz grada, s ovog, a sad i onog svijeta, ne mogu vjerovati da te više nema, tako iz vedra neba, i nitko koga sam čuo zapravo to ne moze. Hvala ti i pozdravi Olega i Popović”, napisao je na Facebooku njegov prijatelj Ivan Salečić.


Komentari