Poznati Hrvat se javno upucavao Nives Ivanišević: Vidjelo se da joj je neugodno zbog onog što je rekao

Nives Ivanišević (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Iako prijateljstva i poznanstva na domaćoj showbiz sceni nisu rijetkost, rijetko imamo priliku čuti kako je do pojedinih i došlo. No, voditelj na Top radiju, 38-godišnji glumac Filip Riđički odlučio je sa slušateljima podijeliti anegdotu vezanu za upoznavanje Nives Ivanišević.

Naime, prije nego što su se oboje probili u domaće medije, Filip i Nives su bili na početcima svojih karijera, a glumac je suprugu Gorana Ivaniševića prvi put vidio u ulozi voditeljice na makedonskoj televiziji.

Njihov prvi razgovor bio je sve samo ne tipičan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TOP RADIO (@topradio.hr)


“Najzgodnija žena koju sam vidio”

“Bilo je to jako davno… Bio sam kod frenda doma i malo smo si popili i igrali smo PlayStation i onda se u jednom trenutku PlayStation ugasio, a upalila se televizija i neki makedonski kanal. Gdje su imali nekakvu varijaciju Big Brothera i voditeljica je bila Nives Čanović”, započeo je Riđički.

“I sad, ona kao vodi to, vrlo profesionalno, simpatično kao što ona uvijek to radi i ja poprilično popit s frendom razgovaram kako je lijepa… I on me izaziva da ju nazovem jer je bio na ekranu broj putem kojeg gledatelji mogu pričati s Nives kako bi ostavili poruke za te kandidate u showu.

I ja uzmem mobitel i nazvao sam Makedoniju i javlja se Nives i ja njoj: ‘Oprosti ja ne znam koji je ovo show ni o čemu se radi, tko su ti natjecatelji, ne znam ništa zapravo. Prvi put sam te vidio u životu i samo sam htio reći da si najzgodnija žena koju sam ikad vidio'”, ispričao je glumac pojasnivši da mu se Nives neugodno zahvalila na komplimentu koji, očito, nije očekivala dobiti za vrijeme vođenja emisije uživo.

Nives Ivanišević izenadila objavom: Ovome se nitko nije nadao

Javila se i Nives

Njegova priča nasmijala je slušatelje, ali i samu Nives koja se na Instagramu ubrzo oglasila povodom iste.

“Aaaa, kad je to bilo”, poručila je voditeljica uz emotikone koji plaču od smijeha na što joj je Riđički uzvratio: “Ne znam, Nives, samo znam da smo oboje bili puno mlađi, godinama prije no što smo se imali priliku upoznati. Ja mislim da sam imao negdje 18”.

Inače, Nives Ivanišević, tada Čanović, televizijsku karijeru je započela u emisiji ‘Leteći start’ kad su joj bile tek 22 godine dok se Filip Riđički proslavio ulogom u prvoj hrvatskoj sapunici ‘Zabranjena ljubav’ kad mu je bilo 18 godina.


Komentari