Poznata Hrvatica kod Stankovića: Gledatelji HRT-a odmah su se podijelili u komentarima

Aleksandar Stanković (Foto: Marko Miščević/ Cropix)

“Samo ove godine u Hrvatskoj je ubijeno 5 žena. Arijana Lekić Fridrih umjetnica i društvena aktivistkinja javnim performansima već dulje vrijeme upozorava na taj problem.

U ‘Nedjeljom u 2’ s njom razgovaramo o položaju žena u društvu, rodnoj ravnopravnosti i o tome zašto redovito prosvjeduje protiv molitelja na trgovima”, riječi su kojima je Aleksandar Stanković najavio ovotjednu gošću na službenoj Facebook stranici.

“Ubojstva, zlostavljanje žena, nejednake plaće za isti rad, očekivanje da žena bude kućanica, muškarci koji mole za nejednakost žena neke su od tema. Što biste pitali gošću emisije”, dodao je voditelj.

“Konačno da se čuje i druga strana”

Objava je, po običaju, ubrzo privukla pažnju gledatelja koji su u komentarima izrazili svoje stavove glede izbora ovotjedne gošće.

“Hvala na izboru hrabre umjetnice”, “Drago mi je da će konačno netko u medijima jasno i glasno reći tko stoji iza klečavaca, tko ih financira i koji je njihov stvarni razlog javnog djelovanja”, “Super. Da se čuje i druga strana, a ne samo ‘putnici u srednji vijek'”, pisali su gledatelji oduševljeni Stankovićevim izborom.


No, u komentarima su se javili i oni koji ne dijele isto uzbuđenje glede navedene gošće. “To je ta umjetnica za koju se ne bi ni čulo da ne radi cirkus i ometa mirnu molitvu”, poručila je tako jedna gledateljica.

Stanković otvoreno o scenama iza kulisa emisije: ‘Kolegice s HRT-a su me tada napale’

Odgodili mu jubilarnu emisiju

Inače, jedna od najpoznatijih HRT-ovih emisija nedavno je emitirala svoju 1000. epizodu. U jubilarnoj epizodi tako su gledatelji mogli vidjeti do sad nepoznate detalje, saznati koja su u pripremi emisije čuvali policajci, tko je u studio donio vijenac za pokojnike, ali i kome je Nu2 spasila živo.

Zanimljivo je spomenuti i kako je prvotno zakazani termin za jubilarnu epizodu bio otkazan u posljednji trenutak ni manje ni više jer je HRT tu nedjelju prenosio doček Baby Lasagne koji se vraćao s Eurosonga na kojem je osvojio drugo mjesto i ujedno najbolji plasman od hrvatske samostalnosti.


Komentari