Potpuno ludilo na koncertu Aleksandre Prijović: Evo koji je hit publiku oborio s nogu

Aleksandra Prijović napunila je pet zagrebačkih Arena (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Večeras je u Areni prije dva i pol sata započeo prvi od pet spektakularnih koncerata Aleksandre Prijović. Pred dvoranom i centrom gužva se počela stvarati već dosta prije 20 sati, a do ulaska fanovi su se zagrijavali u obližnjem kafiću, u kojem su se glasno puštali Aleksandrini hitovi.

Karata za Prijović službeno nema, ali se preprodaju po ovim cijenama: ‘Jeste li vi normalni’

“Uvijek prije koncerta mislim se što ću reći, ali sad prvi put nisam znala što da vam kažem osim veliko hvala za sve što smo zajedno napravili. Hvala vam za ljubav, a ja ću se potruditi da se dobro zabavite”, rekla je Aleksandra odmah na početku svog koncerta kojoj se u jednom trenu na bini pridružio i legendarni Aco Pejović.

Publika je tako imala prilike uživo čuti kako izvode zajedničku pjesmu ‘Litar vina, litar krvi‘. Ova izvedba okupljene je bacila u trans, a Aco je nakon toga nastavio sa nekoliko svojih hitova.

“Čast i zadovoljstvo mi je što si tu sa mnom”, rekla mu je Aleksandra. “Iako si bolestan, došao si. Ovo ti nikada neću zaboraviti”, dodala je zahvalna pjevačica.

Koncert Aleksandre Prijović (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Još četiri nastupa

Podsjetimo, nakon večerašnjeg prvog koncerta, Aleksandra će pred zagrebačkom publikom održati još četiri rasprodana nastupa. Oni su zakazani redom za 2., 3., 4. i 6. prosinca, a nesumnjivo će atmosfera biti jednako užarena kao što je dosad bila i večeras.

Već mjesecima se ne prestaje pričati o fenomenalnom uspjehu ove mlade Srpkinje. Pet uzastopnih rasprodanih koncerata u Areni dosad je neviđeno, a najbliže tome sa nastupom manje došao je sarajevski čarobnjak Dino Merlin.

Koncert Aleksandre Prijović (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Za prva tri koncerta karte su rasprodane u roku od dva dana, dok je za četvrti bilo potrebno tek malo više. Posljednje karte za nevjerojatan peti koncert nestale su prije dva tjedna.

Dakako, činjenica da službenih karata više nema na raspolaganju ne znači da se do nikakve ulaznice više ne može doći. Naime, na internetu su se nedavno počele preprodavati karte za arenske spektakle, ali po cijeni koja doseže i do 100 eura.

Aleksandra Prijović odgovorila hejterima: Jasno dala do znanja što ne voli


Komentari