Pola špice se okretalo za zagrebačkim glumcem: Pogledajte kakav je divlji outfit isfurao

Miran Kurspahić na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Na zagrebačkoj špici i ove su se subote mogle vidjeti zanimljive i kreativne modne kombinacije. Među onima koji su subotnje prijepodne odlučili provesti na zagrebačkom Cvjetnom trgu našli su se brojni građani, kao i osobe poznate javnosti.

Svojim modnim odabirom pažnju je privukao poznati hrvatski kazališni redatelj i glumac, Miran Kurspahić. Glumac se centrom Zagreba prošetao u kožnoj jakni, majici s printom i trapericama koje su se isticale među većinom.

Naime, radi se o trapericama ljubičaste boje s printom. Cijelu kombinaciju glumac je upotpunio crnim čizmama u kaubojskom stilu, šeširom, naočalama za sunce i crnom, kožnom torbom. Inače, Kurspahić je poznat po neobičnim modnim kombinacijama koje privlače pažnju javnosti.

Tko je sve bio?

Također, na subotnjoj špici pojavio se pjevač Marko Tolja sa sinom. Pred kamerama su pozirali i članovi benda Dubioza Kolektiv, Vedran Mujagić i Brano Jakubović. 

Nadalje, Cvjetnim trgom prošetali su se Dina Stern i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, par koji se u javnosti ne pojavljuje jako često. Poznati hrvatski književnik Damir Karakaš također se pojavio na špici, kao i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy. 

Podsjetimo, prošlog je mjeseca pažnju na Cvjetnom trgu privukao muškarac u kožnom, crnom kaputu, ispod kojeg je obukao odijelo upečatljivog uzorka s ljubičastim ružama. Cijelu kombinaciju upotpunio je kravatom i cipelama u istom tonu, a reakcije prolaznika nisu izostale.


E ovo se zove dolazak na špicu: Svi su se okrenuli za njim, pogledajte zbog čega


Komentari