PLAKALA PRED KAMERAMA: U ‘Ljubav je na selu’ priznala da je prevarila muža, sad se prijavila u još jedan show

Foto: Screenshot/RTL.hr

Natjecateljica ovotjednog izdanja popularnog kulinarskog showa “Večera za 5” jedno je od prije poznato lice. U utorak će ostale natjecatelje ugostiti Vesna Vuković koja se pojavila u posljednjoj sezoni “Ljubav je na selu”.

ZA USAMLJENE DAME ŽELJNE UZBUĐENJA Prijave u punom jeku: ‘Ima jako zgodnih mladih…’

Podsjećamo, Vesna je bila jedna od odabranica farmera Siniše. Gledatelje je šokirala svojom izjavom u kameru, kad je priznala da je prevarila bivšeg supruga.

“Dragi moj bivši mužu, jesam li te prevarila? Dat ću ti sada konkretan odgovor. Jesam, prevarila sam te. Ja tebe jednom, a ti si mene tko zna koliko puta”, rekla je kroz smijeh. Ipak, kasnije se rasplakala. “Da, kajem se zbog toga. Žao mi je. Tada smo to napravila i nikada više to nikome ne bih napravila. Ja sam ja”, rekla je pogođena Vesna. Iako je prvotno bio iznenađen, isto je priznao i Siniša. “Ja sam isto tako prevario svoju ženu”, kazao je.

U drugoj emisiji varaždinskog tjedna “Večere za 5” Vesna će u kuhinji uz mljeveno meso koristiti mrkvu, gorgonzolu, jaja, grašak, šumsko voće i mlijeko. Dok protukandidati nagađaju u o čemu bi se moglo raditi te zaključuju kako će večera biti moderna, u najavi je ipak otkriveno što će spremati.

“Nisam baš vidjela da netko pravi mesnu štrucu pa sam je odlučila ja napraviti. Recept je moj”, rekla je Vesna, inače pomoćna radnica u kuhinji.


Komentari