Pale teške riječi pred završnicu ‘Braka na prvu’: Kandidati više ne štede jedni druge

Renata i Josip (Foto: RTL)

Ovogodišnja sezona sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’ ulazi u samu završnicu, a danas će pred stručnjake izaći još četiri para te odlučiti žele li čitati zavjete na kraju showa ili pak završiti svoju priču.

U prethodnoj epizodi gledatelji su imali priliku vidjeti posljednje odluke dvaju parova, Filipa i Tamare te Tine i Tiaga koji su odlučili ostati, a danas će se pred stručnjacima izjasniti preostala četiri para.

Mura Klara i Marko, Klara i Lovre, Renata i Josip te Alan i Danijela večeras će po posljednji put sjesti na kauč ispred Borisa Blažinića, Ive Stasiow te Sanele Kovačević Nelly.

Klara i Lovre (Foto: RTL)

“Vidio se pomak”

“Bez obzira na Klarine godine, smatram da u nekim situacijama dosta zrelo djeluje i ponaša se, a opet s druge strane, ima kratak fitilj, jako je temperamentna isto kao i Lovre, što im je zajednička crta i to ih je dosta i razdvajalo u nekim trenucima”, pojasnila je Renata.

Mnoge kandidate razveselit će činjenica da su Mura i Marko napravili zajedničku tetovažu, no sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip.

“Tjedan prije izgledali su dosta bolje, vidio se pomak”, komentirao je Marko Renatin i Josipov odnos.


Pljušte reakcije na novu objavu Klare iz ‘Braka na prvu’: Ovakvu promjenu nitko nije očekivao

“Oni su kao neki psihološki triler”

Također, Marko je dodao i da mu je posebno zabavno slušati Danijelin i Alanov razgovor sa stručnjacima.

“Tu stvarno ne znaš tko pije, a tko plaća, tko laže, tko ne laže… Ne možeš ih pohvatati i da hoćeš! Jako zanimljiva priča”, pojasnio je na što je Filip dodao: “Oni su kao neki psihološki triler. Nikad ne znaš što će biti, ne znaš što se događa.”

Hoće li Josip vratiti osmijeh na lice, ima li nade za Klaru i Lovru, na što su sve spremni Mura i Marko, a što Alan zapravo želi – ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u!


Komentari