Ornela Vištica šokirana prizorom u dućanu: ‘Frendica mi kaže da je u Njemačkoj isto tako’

Foto: Instagram/Fcabeook

Ornela Vištica, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica objavila je fotografiju na duštvenim mrežama na kojoj su prazne police, a riječ je o prehrambenom lancu u Hrvatskoj.

”Što je ovo? Jutros me zove frendica iz Njemačke koja je isti prizor vidjela u Njemačkoj”, poručila je glumica.

”Ovo je danas u Hrvatskoj?”, upitala je začuđeno pratitelje, a mnogi su se u komentarima nadovezali na njenu zabrinjavajuću objavu.

”Paranoja”, ”Žalosno, ali istinito, ovo je 21. stoljeće”, ”nema pšenice”, ”to da mogu iskoristiti kvasac iz lockdowna”, ”Bit će kolača za Uskrs”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

”Čemu paranoja? Njemačka ima 80 mil stanovnika uvoze hrpetinu pšenice iz Ukrajine nije ni čudo da nema. Prije nego širite ovakve slike fotografirajte cijelu policu. Sutra će polica biti puna”, poručio joj je ljuitito jedan korisnik.


”To su pokupovali oni što su primili tri doze”, nadovezao se još jedan pratitelj.

Po svemu sudeći napuniti jednu košaricu u dućanima više nije jednostavno kao prije zbog nezaustavljivog porasta cijena. Osim što su poskupile A potrepštine poput jaja, mesa i mlijeka, zbog problema u dućanima i problema s radom snagom, povećanje cijena su najavili Coca-Cola i Pepsi. S druge strane gorivo zadnjih tjedana također nezaustavljivo raste, a sada je aktualna i zabrinutost zbog pšenice budući da je Ukrajina jedna od četiri najveća izvoznika pšenice u svijetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica)


Komentari