Odala ju poznata prijateljica: Leonarda Lončar iznenadila drastičnom promjenom izgleda

Leonarda Boban (Foto: Ivana Grgic / CROPIX)

Pjevačica Nina Badrić jučerašnji je sunčani dan iskoristila za druženje s dragim joj prijateljicama, a jedna je privukla posebnu pažnju.

Naime, Nina je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija na kojima veselo pozira u društvu Franciske Dodić, Tine Renić te Leonarde Lončar, a neočekivana promjena na modnoj dizajnerici nije prošla nezamijećeno.

Leonarda, koja već godinama nosi kraće frizure, ovaj se put odlučila na hrabar korak te je svoju kosu skratila na tzv. ‘jedinicu’, a za promjenu imidža dobila je same komplimente.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)


Veliki zaokret u životu

“Moćne ste baš”, “kakve žene”, “e ovo se zove najdragocjenija zagrebačka špica”, “Divne”, “Predivne ste, baš predivne”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod Ninine objave.

Inače, osim što se može pohvaliti novom frizurom, u životu 54-godišnje dizajnerice odnedavno ima još novosti.

Naime, početkom veljače ove godine u javnost je dospjela informacija kako su Leonarda Lončar i nogometni velikan Zvonimir Boban svojoj ljubavi odlučili dati još jednu priliku te su tad potvrdili kako su ponovno zajedno.

Omiljeni bivši bračni par uhvaćen na kavi u centru Zagreba: Dali su ljubavi novu šansu

Zajedno više od 30 godina

Podsjećamo, jedan od omiljenih domaćih parova u braku je proveo gotovo 30 godina, a onda su 2021. šokirali javnost objavom kako će živjeti odvojeno.

No, unatoč odvojenosti, Leonarda i Zvone ostali su u odličnim odnosima, a dizajnerica je svojedobno tada bivšeg partnera nazvala svojim ‘mužem’.

“Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i s djecom…to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar”, rekla Leonarda jednom prilikom za domaće medije.


Komentari