Nova Bondova djevojka obara s nogu: Atraktivnu Kubanku, Affleck je zamijenio s JLo, nakon ovih scena mogao bi požaliti

Foto: Instagram

Atraktivna glumica Ana de Armas utjelovila je novu 007 Bondovu djevojku u filmu “No time to die”, te očarala sve svojom natprirodnom ljepotom i zavidnom linijom.

Fatalna Ana de Armas kubansko-španjolska je glumica. Karijeru je započela kao tinejdžerica u rodnoj Kubi , a najviše ju je unaprijedila glavna uloga u romantičnoj drami “Una rosa de Francia” koju je snimila 2006 godine. U osamnaestoj godini preselila se u Madrid te dobila ulogu u popularnoj tinejdžerskoj drami “El Internado”. Snimila je šest sezona od 2007. do 2010. godine.

Nakon preseljenja u Los Angeles, glumica je morala usavršiti engleski jezik pa je nedugo nakon toga dobila ulogu erotskom trileru “Knock Knock” i komično-kriminalističkom filmu Ratni psi, a 2016. dobila je sporednu ulogu u biografskom filmu “Ruke od kamena”.

Njezin nastup Marte Cabrere, medicinske sestre, u misterioznom filmu Noževi (2019.) nominiran je za nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu u komediji i mjuziklu.

Lik agentice Penelope u novom Bondovom nastavku “Time to die” ove godine donijela joj je planetarnu slavu u vrlo kratkom roku pa je preko noći postala vrlo tražena na hollywoodskom filmskom tržištu.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Lijepa Kubanka više je puta u američkim medijima izjavila kako joj je oduvijek bio san glumiti u akcijskim filmovima te da obožava profinjene ženske uloge. Izgleda da joj se san ostvario u 33.-oj godini.

Fatalna glumica ima brak iza sebe sa španjolskim glumcem Marcom Clotetom s kojim se vjenčala u Španjolskoj 2011. godine pa su se razišli nakon samo dvije godine.

Bila je u vezi s američkim glumcem Benom Affleckom (49), kojeg je upoznala na setu filma “Duboka voda”, u jesen 2019.godine, ali ga je ubrzo ostavila. Aflleck se nedugo nakon prekida pomirio sa svojom nekadašnjom bivšom zaručnicom, pjevačicom Jennifer Lopez (52).

De Armas je trenutno fokusirana isključivo na karijeru i filmske uspjehe, a mnogi se pitaju kada će njezino srce osvojiti novi muškarac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)


Komentari