Nitko nije mogao naslutiti što će se dogoditi! Evo što je Danijela Graši lani poručila za rođendan pa čestitku kasnije obrisala

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prije samo godinu dana pjevačica Danijela Martinović objavila je emotivnu rođendansku čestitku na Instagramu svom dugogodišnjem dečku Petri Graši koja više nije vidljiva na mrežama nakon ljubavnog brodoloma.

”Neka ti je najplavije… neka ti je more.. Sretan rođendan”, napisala je Martinović. Nitko nije ni slutio slijed događaja samo godinu dana poslije kada im se život u potpunosti promijenio.

Podsjetimo, par je bio u vezi od sredine 90-ih godina prošlog stoljeća. Svoju su vezu u početku skrivali jer je započela dok je, kažu mnogi, ona još bila u braku s Markom Perkovićem Thompsonom. Upoznali su se 1995. na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Opatiji, a zajedno su od 1997. godine. Martinović s Grašom nikad nije ušla u brak iako su u vezi bili skoro četvrt stoljeća, a oduvijek su nosili ‘titulu’ vrlo samozatajnog para.

Nažalost glazbenici nisu u 2021. godini mogli naći zajednički jezik, a prekid je odjeknuo svim medijima. Nakon 24 godina veze, svatko je krenuo svojim putem. Iako prekid na prvu nisu htjeli komentirati ni potvrditi, da je ljubavi došao kraj bilo je jasno kada je Grašo potvrdio vezu s Hanom Huljić, kćeri prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Tončija Huljića. Svoju ljubav držali su u tajnosti do listopada prošle godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Naime, Grašo i Martinović poznaju Hanu Haljić još od najranije dobi dok je bila djevojčica. Najpikantniji detalj u cijeloj priči je da se 1993. godine trogodišnja Tončijeva kći, pojavila u spotu za album ‘Došlo vrijeme’, dok je Martinović bila pjevačica grupe Magazin. U videu Hana na televiziji gleda Danijelin nastup, a ona kasnije dođe k njoj i odvede ju iz prostorije s igračkom u rukama.

Pjesma je postala još veći hit nakon ove neobične ljubavne sage, a društvenim mrežama planuli su komentari da je upravo ova pjesma ”predvidjela njihovu budućnost”.

”Ova pjesma kao neko proročanstvo”, samo je jedan od komentara na Youtubeu.

Trogodišnja Hana: “Samo se ti Danijela smij. Kad porastem Grašo je samo moj!”- piše ispod video spota.

”Svi mi koji smo došli pogledati bivšu i sadašnju u istom spotu”, nadovezao se jedan korisnik Youtubea.

Foto: Youtube/Screenshot

”Vrijeme ti je dok si tako mlada
Došlo vrijeme da se momci žene
Stiglo doba da se ljubav proba

Jer ako me nećeš
Jer ako me nećeš
Da Bog da patio
Bit će ti kasno, bit će ti kasno
Kad budeš shvatio

Da ja čekam na te’
Da ja čekam na te’
Po cijeli dan i noć
Što će mi rosa rasuta kosa
Ako mi nećeš doć”, samo je dio stihova popularnog megahita iz devedesetih.

Iako Grašo i Huljićka nastoje zadržati svoj život dalje od znatiželjne javnosti, jasno je kako oboje trenutno proživljavaju jedan od najljepših životnih perioda. U listopadu prošle godine upravo je Zagreb.Info otkrio kako će Hana i Grašo postati roditelji. Pjevač je tada demantirao vijest, no vrijeme je vrlo brzo pokazalo da je informacija bila točna, a nedugo nakon toga dogodilo se i vjenčanje godine.

U crkvi Sv. Dominika u Splitu, okrunuli su svoju ljubav 19. veljače. Na Istagramu se pojavila i snimka crkvenog vjenčanja na kojoj se vidi prvi poljubac tek vjenčanog para, te čuje gromoglasni pljesak uzvanika.

U nastavku prenosimo dio kolumne Marine Radoš, koja je za Lola časopis u humorističnom tonu opisala cijelu ljubavnu sagu od početka do kraja te se osvrnula na komentare žena na internetu.

Otkako traje saga o vjenčanju hrvatskog pjevača Petra Graše i mlade Hane Huljić internet je prepun komentara ženturača o tome kako je pjevač u najmanju ruku kreten jer se nakon prekida 25-godišnje veze oženio drugom ženom.

No, ovdje se ne radi o Graši, nego o urođenom ženskom strahu od mlađe i ljepše žene koja će jednog dana doći i u vaš život, preoteti vašeg dugogodišnjeg partnera i pogoditi ovulaciju. Mlađa i ljepša je najveća prijetnja koju žena dobiva kroz svoj život, a ženama se kao misija života nameće da se muškarac odbrani od prijetnje mlade i lijepe žene. I njezine ovulacije.

Zašto? Zato što žene u Petru Graši vide svog muškarca, a u njegovom vjenčanju vide svoj najveći strah. Žene instiktivno staju na stranu Grašine bivše partnerice, nemajući pojma tuguje li ona uopće, tko je koga ostavio i zašto, zato što u njoj vide – sebe. Jedino s čime se identificirate, otkako god traje ova saga, je vaš strah da ćete izgubiti svog muškarca.

Foto: Instagram


Komentari