Ninu Badrić iznenadila poruka Anite iz Srbije: Djevojka iz Niša komentirala njezin novi imidž

Foto: Instagram

Zagrebačka pjevačica Nina Badrić ovih dana je u centru pozornosti, ali ne zbog svojih pjesama, već zbog drastične promjene imidža. Nina je, naime, ošišala svoju dugu crnu kosu i time se pohvalila na društvenim mrežama.

Svoju je kosu skratila i sad ima “dječačku” frizuru, a čini se da je to vrlo dobro odjeknulo među njezinim mnogobrojnim fanovima. Dobila je čitav niz komplimenata i o njoj su mediji pisali hvalospjeve, ali njoj se ipak najviše svidio jedan komentar pratiteljice Anite iz Niša.

“Nina, obožavam te! Netko sam tko se bori sa depresijom i anksioznošću. Tvoja nova frizura me potakla da i ja napravim takvu promjenu. Želim znati koja je to boja kose. Prelijepo ti stoji i prelijepa si ličnost”, poručila joj je Anita iz Niša.

Foto: Screenshot

Zašto se ošišala?

Ove riječi Ninu su očigledno ganule pa ih je morala podijeliti sa ostatkom svojih fanova. S obzirom na njenu popularnost, ne čudi što je ovo samo jedna od sličnih reakcija na Nininu promjenu, koja je samo dodatno naglasila njenu prirodnu ljepotu na kojoj joj mnogi zavide.

Isto tako, Nina je pojasnila i zašto je skratila kosu. “Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupili frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i posjet frizeru, već pola života visim kod frizera”, našalila se.

Nina Badrić progovorila o velikoj životnoj promjeni: ‘Nije bilo lako, više nisam mogla biti ona stara’


“Cijela ta neka nova energija koja se skupila oko albuma naprosto ni ti više ne možeš biti ona stara u nečem novom, znači sve novo”, rekla je.


Komentari