Nataša Janjić se požalila na situaciju kod kuće: ‘Kad istrošiš sva sredstva’

Nataša Janjić (Foto: Instagram)

Svi koji imaju djecu vrtićke dobi, posljednjih se mjeseci bore s raznim bolestima koje trenutno haraju među vrtićarcima, a zbog kojih djeca sve češće ostaju kod kuće. Balansirati između svakodnevnih obaveza, posla i brige o bolesnoj djeci kod kuće – nije nimalo jednostavno, a tome svjedoči i video koji je na svom Instagram profilu objavila domaća glumica, 42-godišnja Nataša Janjić Medančić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

Naime, Nataša je mama sinčića Tonija, koji će uskoro napuniti 5 godina, te troipolgodišnje kćerkice Kaje, a mališani su trenutno kod kuće jer zbog bolesti ne mogu u vrtić. No, zabavljanje djece kod kuće ponekad zna biti poprilično izazovno, a roditelji su tada nerijetko spremni na sve – pa čak i biti ‘pokusni kunići’ djeci dok se igraju sa šminkom.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

Buduća vizažistica i frizer

‘Kad su bolesni, a ti istrošiš sva sredstva’, stoji u opisu urnebesne snimke na kojoj je glumica prekrivena šminkom za koju je zaslužna malena vizažistica Kaja. Također, u pozadini se može čuti i Toni koji ponosno ističe da će on kad odraste biti frizer.

Nataša Jnajić nasmijala snimkom na kojoj ju kći šminka (Foto: Instagram/screenshot)

GLUMICA ISKRENO O MAJČINSTVU! Nataša Janjić Medančić: ‘Čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki’

Inače, Nataša je prije koji dan proslavila i 42. rođendan, a tom se prilikom pohvalila i iznenađenjem koje su za nju pripremili suprug Nenad Medančić i djeca. Naime, glumica je rođendan dočekala radno u Splitu gdje snima novi projekt o caru Dioklecijanu, a suprug i djeca su je iznenadili dolaskom na set s prskalicama u rukama i kolačem.


Komentari