Nakon uništenih plakata po Zagrebu, oglasila se i Ceca: Smatra da zna tko je kriv

Ceca komentirala uništene plakate po Zagrebu (Foto: CROPIX/Instagram/kolaž)

Sredinom ožujka, srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović planira održati koncert u Mariboru, a billboardi s najavom istog nedavno su osvanuli i u Zagrebu, čak 116 kilometara dalje. No, isto nije oduševilo sve stanovnike metropole pa su se ubrzo pojavila fotografije istih tih billboarda, ali uništenih.

Javnost se zbog tog čina podijelila pa su neki tako pisali kako plakati nemaju što raditi u Hrvatskoj dok su drugi pak smatrali da nema opravdanja za uništavanje tuđe imovine.

Oštećeni plakat s likom Cece na Remetinečkoj cesti (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

‘Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti’, stoji u jednoj objavi na društvenoj mreži X (bivši Twitter), dok je drugi napisao: ‘Vidio sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina’, napisao je jedan građanin.

Tko to uništava Cecine plakate po Zagrebu: Reakcija javnosti je prilično jasna

‘Hrvati me obožavaju’

A sad se o svemu oglasila i sama pjevačica.

‘Hrvati me obožavaju, glazba ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske’, rekla je Ceca za Blic.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli C E C A (@cecaraznatovic)

Inače, Ceca je nedavno izjavila: ‘Kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije.’


Komentari