Nakon što se nedavno preselila: Ella se požalila na problem tipičan za život u Zagrebu

Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Posljednji mjeseci za jednu od najpoznatijih domaćih influencerica Ellu Dvornik poprilično su dinamični. Naime, osim što se nalazi usred razvoda od 13 godina starijeg Britanca Charlesa Pearcea, 33-godišnjakinja je nedavno bila i u procesu selidbe.

Iako joj je službena adresa u Balama u Istri, poznato je kako Ella dosta vremena zbog posla provodi i u Zagrebu gdje je do nedavno boravila u jednom stanu.

Međutim, početkom mjeseca influencerica je otkrila kako se morala preseliti u novi stan, a sudeći prema posljednjim objavama na Instagramu, trenutno je u opremanju istog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Tipičan zagrebački problem

No, život u Zagrebu osim svojih prednosti, zasigurno ima i mana, a jedna od njih je i parking na koji se često žale oni koji borave u metropoli. A da problemi s nepropisnim parkiranjem nisu zaobišli ni Ellu, govori i njezin Instagram story.

Tako je 33-godišnjakinja putem spomenute društvene mreže ironično pozdravila sve koji su se našli u istoj situaciji kao i ona.

“Pozdrav svim kolegama koji su nepropisno parkirali i završili na Velesajmu sa mnom”, poručila je Ella uz fotografiju s deponija Zagrebparkinga.

Ella se našla u problemima (Foto: Instagram)

Odlučio je sve raskrinkati: Charles nastavlja s iznošenjem detalja, Ella neće biti oduševljena

“Došla je s provizijom koju je zaradila na meni”

Inače, iako trenutno živi na dvije adrese, Ella ne odustaje od obiteljske kuće u Balama koju je prije koju godinu kupila s Britancem, a oko koje se par i spori posljednjih mjeseci.

Prema pisanjima domaćih medija, Charles želi udio u kući čija je Ella jedina vlasnica, a iako su u početku brakorazvodne parnice oboje izbjegavali pričati o istoj, 46-godišnjak je nedavno otvorio dušu i putem Instagrama iznio svoju stranu priče, između ostalog, kako je Ellu upoznao 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela.

“Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni”, napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer “Ella nije imala vizu”.


Komentari