Mojmira ražestila Hrvate izjavom u Direktu: ‘Lakše mi je gledati emisiju bez tona nego slušati ovo’

Mojmira Pastorčić (Foto: RTL Direkt)

Voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić u najnovijem prilogu, koji je objavljen i na društvenim mrežama, uznemirila je brojne gledatelje u najavi video klipa s dočeka nogometaša Dinama u Zagrebu.

Voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić uznemirila je brojne gledatelje u najnovijem prilogu o dočeku nogometaša Dinama u Zagrebu., koji je objavljen i na društvenim mrežama.

“Za kraj nešto kratko i slatko, što nam pokazuje da naše društvo nisu samo bijeli heterokatolici, da navijači ne mrze drugačije od sebe i da ne smetaju svima strani radnici. Evo jedne zanimljive snimke s dočeka Dinama u nedjelju”, rekla je Mojmira prije nego što je prikazan video u kojem jedan navijač na ramenima drži stranog radnika dok se u pozadini čuje Košulja plava.

Izraz ‘heterokatolici’ zasmetao je jednom korisniku popularnog Reddita, koji je objavio screenshot iz videa i pitao ostale korisnike što to znači.

Mojmira Pastorčić (Foto: RTL Direkt)

‘Ne bijeli LGBT nevjernici’

“Regresivni pogledi iz zapada su došli u Hrvatsku. Ja ne želim da hrvatska ljevica postane glupa kao američka,” napisao je jedan komentator, dok je drugi dodao: “Vidjet ćemo za koju godinu, hoćete li ih ovoliko prezentirati s istim ushićenjem. Dosta više.”

“Pretpostavljam da to znači suprotno od ‘ne bijeli LGBT nevjernici’, što bi u RH bio mali udio stanovništva, ali neka je to na Mojmiri”, “Odvratna ideologija, ispiranje mozga, ni po čemu napredno već malograđansko i primitivno”, “Kako odvratna mizogina najava,” “Odakle Mojmira zna da ovaj navijač nije hetero katolik?” “Lakše mi je gledati emisiju bez tona nego slušati ovo,” nizali su se komentari.


“Woke. To se zove woke. Oni sami sebe zovu ‘critical theory’ ili pokret za društvenu pravednost. Gdje god čujete te izraze poput ‘jednakost’, ‘miroljubivost’, ’empatija’ i slično, koji mladima zvuče privlačno, radi se o tome,” “Ovako su i napredni i liberalni Nijemci 2015. dočekivali doktore i inženjere iz Afganistana, Pakistana… Slavlje i danas traje,” “Zašto svi pljuju voditeljicu? Pretpostavljam da nije ona napisala tekst koji čita s telepromptera, nego skupina novinara u backstageu,” pisali su.

Pjevačica priznala što joj se dogodilo nakon Eurosonga: ‘To će se dogoditi i Lasagni’


Komentari