Martin Kosovec ‘obradio’ Severinu: Poslušajte kako je otpjevao njezin veliki hit

Martin Kosovec osvojio je dosad brojne gledatelje (Foto: Dario Njavro/HRT)

Otkako je osvoji talent show The Voice, a i mnogo ranije, hrvatska i svjetska javnost ne prestaju pričati o mladom i talentiranom Martinu Kosovcu, koji se istaknuo po svojem posebnom glazbenom izričaju i vrlo ugodnom glasu.

Ovo je možda najveći hit na Dori: Evo kako zvuči prva pjesma Martina Kosovca

U samostalnu glazbenu karijeru zakoračio je s pjesmom „Maštarija, a nedavno je odlučio zabaviti malo javnost tako da je obradio dio velikog Severininog hita. Za TikTok kanal 1. programa Hrvatskog radija “U trendingu” zapjevao je, naime, nekoliko prvih taktova “Moje štikle”.

Upravo sa Mojom štiklom Severina nas je svojedobno zastupala na Eurosongu, a Kosovec je obožavateljima i slušateljima emisije pokazao kako bi to zvučalo da ju je on otpjevao. “Jer još trava nije nikla / Tamo gdje je stala moja štikla”, melodično, u stilu šansone, izašli su stihovi iz njegovih usta.

@utrendingu @Martin Kosovec pjeva Severinu pjesmu Moja štikla kao šansonu. Je li vam se sviđa? 🙂 #dora #mojaštikla #severina #radio #utrendingu #trending #hrvatskitiktok #hrvatska #thevoice #eurovision ♬ original sound – U trendingu


Već je planetarno popularan

Izvedbe Martina Kosovca tijekom showa The Voice, podsjetimo, vrlo brzo su postali viralni hitovi na internetu, a osim hrvatske, oduševljena je bila njima i europska i svjetska javnost. Njegove obrade Franka Sinatre i sličnih pjevača oduševile su gledatelje i slušatelje, a svi se slažu da je upravo to njegov stil.

Martin je premijernom izvedbom pjesme “Maštarija” iznenadio svoju publiku. Za mnoge gledatelje Dore upravo je njegov nastup bio vrhunac večeri koja je, podsjetimo, bila obilježeno brojnim tehničkim problemima.


Komentari