MARKO CIBOCI O SVOJIM OCJENAMA: ‘Ne smatram da sam strog, već pokušavam biti vrlo produktivan i motivirati druge’

Foto: Instagram

Marko Ciboci oduševio je publiku u novoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama’, a mnogi su se pitali tko je on zapravo. Riječ je o svestranom plesnom umjetniku i magistru hortikulture koji trenutno priprema doktorski rad u Londonu, a predsjednik je i Europskog plesnog vijeća. Nema sumnje da je svojom pojavom izazvao velik interes javnosti s obzirom na zanimljivu plesnu karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Naime, Cibocci je sa samo šest godina krenuo u školu za ritmiku i balet, a sa 16 se odlučio za latinoameričke i standardne plesove. Danas je iza njega više od 35 godina iskustva, a svoje plesno znanje dijeli s kandidatima nove sezone Plesa sa Zvijezdama. Svoju je karijeru gradio u Zemljama diljem Europe, Azije i Amerike, gdje je imao priliku surađivati s brojnim svjetskim zvijezdama.


Pred njim je sada čitava sezona emisije Ples sa zvijezdama, a za Gloriu.hr otkrio je kako mu je kod kandidata najvažnije da budu svoji, da u plesu pokažu vlastiti karakter te da prihvate komentare na konstruktivan način.

“Definitivno najveći izazov u Plesu sa Zvijezdama je to da se osim dobre energije i zabave publici približi i edukacijski dio samoga plesa”, priznao je Cibocci pa se osvrnuo na ovogodišnje kandidate.

“Kandidati su pokazali izuzetnu volju i trud, odličnu energiju i ono što je najvažnije, a to je zajedništvo”, dodao je i osvrnuo se na komentare publike da je nastrožiji član žirija.

“Hahaha, ovisi iz kojeg kuta gledate, ne smatram da sam strog, već pokušavam biti vrlo produktivan i motivirati druge. Što se publike tiče, sve ih volim!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)


Komentari