MARIN ČILIĆ DONIO TEŠKU ODLUKU: “Neko vrijeme neću biti na teniskim terenima…”

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX)

Tenisač Marin Čilić imao je izazovan početak 2023. Nakon konzultacija s liječnicima, odlučio je otići “pod nož” zbog ozljede koljena. Na svojem je Instagram profilu o svemu obavijestio svoje vjerne obožavatelje.

“Nekoliko izazovnih tjedana za početak 2023. Nakon konzultacija s raznim specijalistima donio sam tešku odluku da se podvrgnem operaciji koljena jer se činilo kao najbolja opcija za dugotrajni popravak ozljede koju sam dobio početkom ove godine”, napisao je. Srećom, operacija je prošla dobro. Na fotografiji koju je objavio vidi se kako leži u bolničkom krevetu, a njegovo koljeno je u zavojima te fiksirano udlagom. ⠀

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)


“Nažalost, to znači da neko vrijeme neću biti na teniskim terenima, ali kao sreća u nesreći, imam više dragocjenog vremena za provesti kod kuće sa svojom obitelji i za sve ostalo za što nemamo vremena dok putujemo.”

Čilić sa suprugom Kristinom s kojom je u bračne vode uplovio 2018. ima dva sina, Balda i Vitu. Nikad nije skrivao koliko mu je supruga velika podrška u karijeri.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)


“Osjećam se pozitivno i ne mogu dočekati da se vratim na teren, ali za sada je veliki fokus na odmoru i rehabilitaciji koja je pred nama”, poručio je pratiteljima, te iskoristio priliku da zahvali svima koji su mu poželjeli brz oporavak.⠀

“Hvala svima na lijepim željama. Jedva čekam da vas vidim na turniru”, zaključio je Čilić.


Komentari