Maja Šuput o prekretnici u životu: ‘Bio je to period straha, ali nisam imala drugog izbora’

Maja Šuput i Marko Grubnić (Screenshot: YouTube/Nova TV)

Popularna hrvatska pjevačica Maja Šuput, koja je sinonim za zabavu i hitove na estradi u regiji, gostovala je u najnovijoj epizodi videoserijala ‘Dreskod’, koji vodi njen dugogodišnji prijatelj i stilist Marko Grubnić, poznatiji kao Modni mačak.

U razgovoru koji je otkrio mnogo više od samo modnih preferencija, Maja je podijelila emotivne trenutke iz svog privatnog života, posebice dotaknuvši se gubitka oca, Borisa Šuputa, uspješnog estradnog menadžera čiji je odlazak duboko utjecao na nju. Boris Šuput, poznat po radu s velikanima kao što su Mate Mišo Kovač i Jasmin Stavros, preminuo je 2018. godine nakon dugogodišnje borbe s posljedicama prometne nesreće.

“Tatina bolest i borba s njenim posljedicama bili su prekretnica u mom životu. To je trenutak kada prestaješ biti dijete i preuzimaš brigu o obitelji. Bio je to period straha, ali i odlučnosti da nastavim dalje, jer drugog izbora nisam imala,” prisjetila se Maja snažnih emocija.

Teški trenuci

Pjevačica, koja je na sceni poznata po svojoj energičnosti i neposrednosti, otkrila je i kako joj teški životni trenuci i dalje utječu na emocionalno stanje, posebno kada čuje za slične zdravstvene probleme kod drugih ljudi.

Maja Šuput, koja je i članica žirija u popularnom showu Supertalent, također je poznata po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama gdje redovito dijeli detalje iz svog obiteljskog života, često stavljajući u fokus svog sina Blooma. Uz brojne luksuzne putovanja i trenutke opuštanja, Maja ne zaboravlja na teške životne lekcije koje su joj oblikovale pogled na svijet.


Razgovor u ‘Dreskodu’ također je ponudio uvid u Majinu profesionalnu suradnju i prijateljstvo s Grubnićem, koji je kroz godine bio više od stilista – pravi prijatelj i podrška u najtežim trenucima.

Maja Šuput nakon tri godine podijelila lijepe vijesti: Reakcije pristižu sa svih strana


Komentari