Kruži video Dina Jelusića kako priča o negativnom iskustvu s Vannom: ‘Napokon to mogu reći javno’

Dino Jelusić (Foto: Vedran Peteh / CROPIX)

Glazbenika Dina Jelusića nedavno smo gledali i kao jednog od mentora u showu The Voice, a već ga godinama poznajemo i kao hrvatsku i međunarodnu glazbenu zvijezdu.

Bivši Severinin svekar objavio bizarni video pa uznemirio pratitelje: ‘Brate, brineš me’

U showu su se uz Dina nalazili i Damir Urban, Davor Gobac te Vanna, a nedavno se počeo širiti video Dininog gostovanja u popularnom podcastu Inkubator u kojem je, prije dvije godine, pjevač iskreno komentirao svoj odnos sa Vannom.

“Imam osjećaj da mene Vanna ne voli, sad mogu to napokon reći javno. Čuo sam od par ljudi da nije baš prevelik fan mene, kao osobe. Što mi je žao, jer sam ja veliki fan nje, kao pjevačice”, priznao je Dino, koji je zatim podijelio i jedno neugodno iskustvo.


‘Reko – hvala ti, Vanna’

“Kada smo prije tri godine Mia Negovetić ona i ja bili gosti na Dori, rekla mi je: ‘Čula sam da si pjevao ‘Jedinu’. Ahh… okej je bilo.’ I samo je otišla. Reko, hvala ti Vanna”, prisjetio se Dino. Obradu Vanninog hita glazbenik je izveo u emisiji A strana.

Podsjetimo, veliku pobjedu u četvrtoj sezoni The Voicea odnio je Martin Kosovec. Sudjelovanje je započeo u Dininom timu, da bi ga kasnije preuzela Vanna. Gledatelji su Dini predbacivali što ga nije zadržao, a o Martinovom trijumfu glazbenik se oglasio na društvenim mrežama.

Nakon uništenih plakata po Zagrebu, oglasila se i Ceca: Smatra da zna tko je kriv

“Martin, čestitke na pobjedi, šta god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato (24K ofc). Voli te tvoj dementor. Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobijediti jedino samog sebe od jučer, ostalo je suvišno”, napisao je Dino.


Komentari