Jedna stvar kod Severine mnogima nije jasna: ‘Ne znam, brate mili, ne znam’

Severina (Foto: Instagram)

Severina je na Instagramu objavila djelić atmosfere s nedavno održanog koncerta u Skoplju. “Dobro jutro i dobrodošli u moj svijet”, napisala je pjevačica uz video na kojem zavodljivo pleše na koncertu. Bilo je to dovoljno da pokrene lavinu komentara svojih obožavatelja.

“Za točno 20 dana ova žena će napuniti 52 godine. Pedeset i dvije. Zašto i kako izgleda i ima energije kao da su joj 25? Ne znam, brate mili, ne znam. Il je đavo il su magije, al ona je bomba”, napisao je jedan od Severininih pratitelja koji je ostao fasciniran njezinom energijom.

I zaista, Severina će 21. travnja napuniti 52 godine i izgleda puna energije, kao da je duplo mlađa. “Ti si stvarno ženo živa legenda”, nižu se oduševljeni komentari. “Ti si uvijek u dvadesetima kraljice”, “Bez komkurencije”, “Žena za sva vremena”, “Proći će vremena dok se ponovo rodi netko kao ti, ako ikada. Ne samo što si kraljica muzike i stage-a, nego što imaš tu toplu dušu, veliko srce, puna si ljubavi za svakog, tako si velika , nedostižna, a tako na zemlji i skromna. Ljubav iz BiH”, poruke su obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Obožavatelji oduševljeni

“To je ta iskrena ljubav koju bezuvjetno daješ, ne samo svojoj publici nego i svima oko sebe, to se ne može naučiti, to je u duši, zato zračiš gdje god da se pojaviš, zato si posebna, zato si carica i zato te volimo”, jedan je u nizu komentara.

“Severina je dobila još veću energiju jer je njeno dijete pored nje. Jel vidite kako je žena puna sreće i energije. A ujedno je tu i zbog publike”, primijetio je jedan obožavatelj.
Podsjećamo, Severina je u subotu nastupila u prepunoj Areni Borisa Trajkovskog u Skoplju. Omiljenu regionalnu pjevačicu Makedonci su oduševili jednako koliko i ona njih tijekom dvosatnog nastupa.

”Ovo nam je treći koncert u Areni Boris Trajkovski i nisam očekivala ovakav koncert. Ovaj put nismo imali ni plesače, ali nisu nam ni trebali, ja sam odradila sve umjesto njih (smijeh), ni veliku video produkciju”, rekla je Severina nakon koncerta.

‘Severina’ rasturila nastupom i pokazala mišićavo tijelo: ‘Fenomenalno, beskrajno uživaš u tome što radiš’

Važnost benda

Naglasila je i do čega jako drži i što je njezino pogonsko gorivo tijekom nastupa kojima oduševljava svoje obožavatelje iz koncerta u koncert.

“Ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih. I oni i ja smo bili osupnuti i blagoslovljeni što smo vidjeli nove generacije koje pjevaju naše pjesme, kao i one dobro poznate ljude, koji su već dolazili na naše koncerte u Makedoniji“, rekla je popularna Seve.

Izgleda kako pjevačici jako odgovara makedonska publika jer je izjavila i kako je ovaj koncert bio jedan od najboljih koncerata uopće.

“Zahvaljujem Skoplju, zahvaljujem na nesebičnoj ljubavi koju su mi pružali tijekom svake kompozicije i moram reći da je ovo bio jedan od najboljih koncerata. Pritom ne računam samo Makedoniju. Jedan od najboljih koncerata uopće… Hvala vam”, izjavila je Severina nakon koncerta.


Komentari