Jedan detalj zapeo za oko: Bojana Gregorić Vejzović privukla pažnju rijetkom snimkom sina Raula

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram)

O važnosti izlaska na parlamentarne izbore izrazito se govorilo u danima i tjednima iza nas, a tijekom jučerašnjeg dana, kad se glasalo na biralištima diljem Hrvatske, i brojne osobe iz domaćeg javnog života putem društvenih mreža pokazale su kako ispunjavaju svoju građansku dužnost.

Jedna od njih je i zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović koja se putem Instagrama pohvalila snimkom odlaska na biralište u kojoj je otkrila kako su joj ovogodišnji parlamentarni izbori po nečemu posebniji od prethodnih.

Naime, ove godine, 52-godišnja glumica na izbore je izašla u pratnji 18-godišnjeg sina Raula kojemu je ovo prvi izlazak na iste.

Bojana se pohvalila kako je njezin sin Raul prvi put izašao na izbore (Foto: Instagram/Screenshot)

“Kako vrijeme tako brzo proleti”

“I tako se ide na prvo glasanje… Hajde, molim vas, objasnite mi, molim vas, kako vrijeme tako brzo proleti”, rekla je Bojana u videu na kojem se s leđa vide njezin suprug, 46-godišnji Enes Vejzović te njihov sin Raul. Detalj koji je posebno privukao pažnju je činjenica kako je Raul izrastao u visokog mladića koji je skoro prerastao i tatu Enesa.

Inače, Raul je prije nešto manje od mjesec dana proslavio 18. rođendan, čime je, između ostalog, dobio i pravo glasanja.

Ponosna mama tim je povodom na društvenim mrežama objavila emotivni video u kojemu mu je čestitala rođendan, a isti je sadržavao brojne, dosad ne objavljene, fotografije iz obiteljskog albuma.

Bojana otvorila dušu i otkrila da su iza nje dva teška tjedna: ‘Možemo se samo nadati najboljem’

“Život je fakat smiješan”

“Njemu je sve ovo blesavo, ja sam danas na rubu suza od sreće… život je fakat smiješan… Sine moj, ljubavi moja, sunce i živote moj, poslušaj pjesmu do kraja i sretan ti 18. rođendan”, poručila je tad glumica uz pjesmu “Everybody’s Free (To Wear Sunscreen)”. 

Podsjećamo, glumački par u braku je od 2006. godine, a osim 18-godišnjeg Raula, Bojana i Enes imaju i 13-godišnju kćer Zoe.

Iako su im roditelji poznate osobe, Raula i Zoe javnost nema priliku često vidjeti pa rijetkim objavama na kojima su upravo oni u prvom planu, privuku veliku pažnju iste.

 


Komentari