Hrga iznenadila izdanjem u kakvom je nismo naviknuli gledati: ‘Moje najprirodnije stanje’

Mirjana Hrga (Foto: Facebook)

Iako je pratitelje na Facebooku naviknula na objave u kojima redovno komentira aktualna društvena zbivanja, kad je riječ o njezinom privatnom životu, nagrađivana novinarka Mirjana Hrga nije toliko sklona objavljivati detalje iz istoga.

Stoga svaka objava tog tipa privuče veliku pažnju među njezinim obožavateljima baš kao što je učinila i Mirjanina najnovija fotografija.

Naime, 52-godišnjakinja je putem spomenute društvene mreže objavila fotografiju na kojoj pozira, u kako je pojasnila, svom najprirodnijem i najsretnijem stanju.

“Vidi se da uživaš”

Tako se na fotografiji može vidjeti bivša novinarka u ležernom izdanju, dobro raspoložena i s velikim osmijehom dok je okružuje zelenilo.

“Vidi se da uživaš”, “Tu su svi sretni, najsretniji”, “Kak je tebi lepo, moram doći jednom”, pisali su joj pratitelji koji su na stolu ispred Mirjane uočili i karte za Belu s kojom bivša novinarka, čini se, rado ‘ubija’ vrijeme.


Inače, Hrga se nedavno dotaknula teme demografske politike kojom je, ako je suditi prema reakcijama na njezin status, ‘bocnula’ brojne Hrvate.

Hrga ‘bocnula’ statusom pa uzvratila na kritike: ‘Što ste se tipično hrvatski već uzjogunili?’

“Društvo živi od onih koji stvaraju život”

Tako je 52-godišnjakinja na Facebooku iznijela svoje razmišljanje o porezu na samce. Komentirala je kako se obitelji s djecom suočavaju s raznim izazovima te da društvo treba više cijeniti one koji stvaraju život, tj. imaju djecu, jer oni osiguravaju budućnost društva.

“Baš danas je bilo dosta obitelji s dvoje, troje djece. Samo da svakom uzmeš sok, jedno jelo, pa onda još muž, žena… Da je i McDonald’s, treba imati taj novac. Kolike god bile porezne olakšice ili što već”, opisala je tada i dodala: “Osim toga što je financijski izazovnije, izazovnije je i organizacijski. Ne možeš se u potpunosti posvetiti poslu i samo stvarati karijeru jer doma imaš nešto puno važnije.”

“Sve je dakle izazovnije. A društvo živi od onih koji stvaraju život. To je najvrjednije. Mislim da bi pravedna društva to trebala pravedno uzeti u obzir. Makar išlo na moju štetu”, poručila je tad bivša novinarka.


Komentari