Godinama se širi informacija o Goranu Karanu, sad se oglasila menadžerica: ‘Nema veze s istinom’

Goran Karan je u jednom trenutku života promijenio prezime (Foto: Nikola Vilic / CROPIX)

Iako smo naviknuli da strane zvijezde nerijetko mijenjanju svoja imena, ova praksa nije neuobičajena ni u Hrvatskoj.

Tako se i brojna poznata lica s domaće scene mogu pohvaliti kako su u nekom trenutku života promijenili imena koja su im dana prilikom rođenja. Špekulacije su se vodile i oko imena poznatog dalmatinskog slavuja Gorana Karana.

Tvrdilo se da je pjevač, inače rođen u Beogradu, u jednom trenutku ime promijenio u ono koje danas poznajemo, no oglasila se njegova menadžerica koja je to demantirala.

Goran Karan (Foto: Sasa Buric / CROPIX)

Privatni život drži dalje od medija

“Apsolutno nema nikoga u obitelji tko se tako zove i on je 2. travnja 1964. godine odmah bio Goran Karan. To nema veze s istinom, da je nema se tu što kriti ili tajiti”, otkrila je Karanova menadžerica.

U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri pjevao je na engleskom, turskom te je nerijetko omiljeni gost na pozornicama diljem svijeta. Hitovi poput pjesama “Lipa si lipa”, “Ostani” i “Prozor kraj đardina” ostaju vječne dalmatinske pjesme kakve samo Goran Karan može pjevati.

No, unatoč dugogodišnjoj glazbenoj karijeri, svoj privatni život uvijek je nastojao zadržati daleko od očiju javnosti pa je tako o djeci i partnericama rijetko govorio.


Šprajc se nije oduvijek ovako prezivao: Evo kojeg se rođenog prezimena odrekao

Ponosni otac četiri sina

S prvom suprugom Suzanom glazbenik je dobio dvojicu sinova, Roka i Ivana, a upravo je razvod od Suzane opisao kao jedan od najtežih životnih trenutaka jer se morao razdvojiti od djece.

Međutim, nakon razvoda, Karan je pronašao ljubav s Meri Reić s kojom je dobio blizance Mirana i Ivora. “Meri i Suzana uložile su dosta u sinove, više od mene, kako bi oni postali ono što su danas. Oni su neprekidna radost, ali ipak to ne bih nazvao uspjehom s obzirom na to da je uspjeh definirana stvar”, ispričao je svojedobno Karan.

“Djeca i životni ritam – slava majkama. U onom dijelu života kad je majka osnovni tumač i potreba, jedina je koja to može iskomunicirati, a i majka i dijete moraju biti zaštićeni. U moje vrijeme velik su dio posla majke radile, a muškarci su uglavnom priskrbljivali. Postoji uzrečica – daj dite materi. Majka je prvo obožavano božanstvo i, na kraju krajeva, najskuplje je platila tu ljubav. Kao otac ti dolaziš tek kasnije kada treba protumačiti svijet”, ispričao je jednom prilikom pjevač za domaće medije.


Komentari