Gobac o sinu Viliju, uspješnom mladom glazbeniku: ‘Kad mu to govore, ja mu samo velim kaj te briga’

Davor Gobac (Foto: Damir Krajač/CROPIX)

Kultni zagrebački rock bend Psihomodo pop slavi 40 godina karijere, a tim povodom frontmen Davor Gobac koji je u veljači napunio 60 godina, otkrio je koliko mu znači glazba, obitelj, a prisjetio se i jedne anegdote s Dinom Dvornikom.

”Pa dobro gledaj, Stonesi imaju 80 i Mick Jagger još trči po bini, nije normalan. Pa vježbam, moram otići malo ujutro radnim danom pola sata, moraš jer sad su to već godine, treba izdržati cijelu tu turneju”, komentirao je Gobac.

”Pa ja mislim da je penzija utopija. Penzija ne postoji, odeš u penziju pa umreš za dva mjeseca. Ja ne bih htio ići u penziju dok god se mogu micat, a nadam se da će to biti do kraja”, otkrio je.

‘Nisi valjda na poštara’

Uz Split gdje večeras nastupaju, Gopca veže mnogo emocija. Split je rodni grad pokojnog bubnjara Psihomodo popa Tigrana Kalebote i Davorova velikog prijatelja Dine Dvornika. Podsjećamo, nakon Splita, Psihomodo pop turneju “Vjerujem u čuda” 14. lipnja nastavljaju u Rijeci, a 12. listopada ih čeka i Arena Zagreb.

”Ja sam jednom dok je još rat trajao, bio mjesec dana kod Dina. Spavali smo u njegovoj djevojačkoj sobi. Pa bilo nam je super, nadam se da je i starcima bilo tako, ali dobro, tad smo još bili mladi, imali smo 30-ak godina”, prisjetio se.


Nepriznati sin Zdravka Čolića naš je poznati pjevač: ‘Tražit ću alimentaciju za sve ove godine’

Iako rijetko govori o svojem privatnom životu, već je 30 godina u sretnom braku sa samozatajnom balerinom Deanom.

”Pa znam se tu i tamo posvađati. To je dio života. Život bi bio dosadan bez svađe. A brak k’o brak. I taj bend moj i to je drugi brak. Ja sam u par brakova istovremeno, duže sam s bendom nego s familijom”, zaključio je Gobac.

Obitelj Gobac već godinama živi mirnim životom u Zaprešiću, a očevim stopama krenuo je i njegov sin jedinac, 30-godišnji Vili. Iako je završio Akademiju dramske umjetnosti, Gobac junior sa svojim bendom Donkey Hot nastupa diljem Hrvatske.

”Mali svira, radi u IT firmi, super. Stalno mu vele da je isti ja, ja mu velim pa kaj te briga, ja sam ti tata pa nećeš biti isti poštar”, zaključio je.


Komentari