Gledatelje iznenadila neočekivana promjena u RTL Direktu: ‘Da sam barem znao ranije’

Mojmira Pastorčić (Foto: RTL/Screenshot)

Gledatelje ‘RTL Direkta’ sinoć je dočekalo iznenađenje na malim ekranima.

Naime, umjesto Mojmire Pastorčić, koja svakim radnim danom vodi ovu emisiju, sinoć je u ulozi voditeljice bila dugogodišnja RTL-ova novinarka Damira Gregoret.

I dok s RTL-a nisu pojasnili zašto Mojmire sinoć nije bilo, brojni su gledatelji putem društvenih mreža izrazili oduševljenje činjenicom da je emisiju vodila upravo Damira.

Gledatelji oduševljeni promjenom

“Ostani Damira, zbog tebe i gledam RTL Direkt danas”, “Joj, da sam znao da ona vodi, gledao bih”, “Zamijeni Mojmiru”, neki su od komentara koje su gledatelji ostavili na Facebooku.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je Damira uskočila u Mojmirinu ulogu. Naime, u ožujku prošle godine kad je urednica i voditeljica ‘RTL Direkta’ bila na godišnjem odmoru, njezina kolegica je spremno preuzela vođenje popularne emisije.


“Sigurno vam je čudno gledati RTL Direkt bez nje. I njezinom je timu bilo čudno pripremati emisiju bez nje i, eto, sa mnom. Otišla je na godišnji odmor, na mjesto an kojem nema signala, na ovu nepoznatu lokaciju”, pojasnila je tad Gregoret izostanak svoje kolegice.

Kruži čudna prepiska Sanje Doležal i Mojmire Pastorčić: ‘Ne mogu više šutjeti, idemo na sud’

“Zašto bahatost? Birali ste, gledajte”

Inače, jedan od priloga iz sinoćnjeg Direkta podigao je prašinu među gledateljima. Riječ je o vijesti da je Stephen Nikola Bartulica, koji je izabran da ode u Brisel, nakon pobjede otišao u crvenom Ferrariju što je brojne Hrvate podignulo na noge.

“Ovom gestom je popljuvao svoje glasače, ostali su ga prokužili”, “Mladen Grdović crveni Ferrari, Očito je gospodin s tom pismom htio ući u EU Parlament”, “Da je pravi Hrvat, kupio bi Neveru da podrži Rvacko gospodarstvo”, “Dva dana piskaranja, a on 4 godine super plaću”, “Zašto bahatost? Birali ste, gledajte”, “Jest vam krivo, Bartulica je gigant”, pisali su gledatelji ispod priloga na Facebooku.


Komentari